MENÜ

İbrahim Hacısomanoğlu'ndan Yanal'a güvenoyu

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, hakkında çıkan takımdan ayrılacağı yönündeki iddialara isyan eden Ersun Yanal'a güvence verdi: "Bizden yana sorun yok ve olmayacak."

İbrahim Hacısomanoğlu'ndan Yanal'a güvenoyu

Avrupa'dan ve Türkiye Kupası'ndan elenen, ligde de yarışın gerisinde kalan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, hakkındaki takımdan ayrılacağı yönündeki iddialara isyan etti.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile mini bir zirve gerçekleştirerek, Trabzonspor'a koyduğu hedeflere ulaşmak için geldiğini söyleyen Yanal, "Bu söylemler hem beni hem de sizi yıpratmayı hedefliyor. Ama şunu bilin ki ben bu takıma inanıyorum ve yapmam gerekenlerin farkındayım" dedi.

Başkan Hacıosmanoğlu ise tecrübeli çalıştırıcıya destek vererek, "Sana olan güvenimiz tam. Bizden yana bir sorun yok ve olmayacak. Seninle yolları ayırmak gibi bir düşüncemiz yok" diyerek güvence verdi.

FIRTINA SERİ İSTİYOR


Süper Lig'de çıkış arayan Trabzon, sahasında konuk edeceği Karabükspor'u mağlup ederek bir seri başlatmanın peşinde. Karşılaşma öncesi Belkalem, Onur ve Waris'in sakatlıkları devam ederken, Medjani ise kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

Napoli maçının ardından futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirerek, "Takımı bu durumdan çıkartacak olan biziz. Bundan sonraki süreçte herkes iki katı mücadele etmek zorunda" diyen teknik direktör Ersun Yanal'ın, Karabük maçında ofansif bir kadroyu sahaya süreceği öğrenildi.

CONSTANT'A UYARI GELDİ

Trabzonspor'da idari menajer yardımcısı Selçuk Okan Kartal'ın görevine son verilmesinin ardından Genel Menajer Serhat Altıncı'nın da yetkilerinde kısıtlamaya gidildi. Altıncı'nın bundan sonra biraz daha geri planda duracağı öğrenildi. Bu arada Napoli maçında forma giymemesinin ardından sosyal medya hesabından yazdığı sitem dolu sözler nedeniyle Kevin Constant'ın uyarıldı ve bir süre takımdan ayrı çalışacağı iddia edildi.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ