MENÜ

İbrahim Hacıosmanoğlu takıma cezayı kesti

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, başarı gelmeyince kesenin ağzını kapattı. Hacıosmanoğlu, “Sezon bitene kadar prim yok” diyerek takıma gözdağı verdi.

İbrahim Hacıosmanoğlu takıma cezayı kesti

Belki de tarihinin en hareketli transfer dönemini geride bırakan, gerek sezon başında gerekse devre arasında birçok oyuncuyu kadrosuna katan Trabzon beklenen başarıya bir türlü ulaşamadı. Transfere milyonlarca Euro harcayan ve büyük özveri göstererek takımın tüm ihtiyacına koşan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Karabük maçı öncesi önemli bir karar aldı. 3 kulvarda da elde edilen sonuçlardan rahatsız olan başkan Hacıosmanoğlu, galibiyet primlerinin kaldırıldığını açıkladı.

Yönetim kurulu ile bu konuyu değerlendiren ve böyle bir karar alan Trabzonspor Başkanı, bu haftadan itibaren futbolculara prim ödenmeyeceğini ifade etti. Son dönemdeki futboldan oldukça rahatsız olduğu öğrenilen Hacısomanoğlu, “Sezon bitene kadar prim diye bir şey yok. Şampiyonlar Ligi’ne gidersek bir şeyler düşünürüz. Ama kaybedilen her puan için bundan sonra para cezası gelecek. Ona göre herkes kendine çeki düzen versin” uyarısında bulundu.

(Habertürk)

Haberin Devamı
YORUM YAZ