MENÜ

Hasan Şaş: Gökhan Töre orada kalacaksın!

NTVSPOR yorumcusu Hasan Şaş, Beşiktaş'ın yıldızlarının Balıkesirspor maçındaki hatalarını yorumladı.

Hasan Şaş: Gökhan Töre orada kalacaksın!

Beşiktaş-Balıkesirspor maçını yorumlayan Hasan Şaş, Kartal'ın yıldızlarının yaptığı hataları bir bir anlattı. Siyah-Beyazlı futbolcuların maçın zor bir bölümünde birbirleriyle diyalogda olmadığını savunan Şaş, kanatlarda oynayan hücum oyuncularının savunma beklerine yardım etmediğini ileri sürdü.

Takımın en önemli yıldızlarından Gökhan Töre'nin performansına dikkat çeken, Hasan Şaş şu ilginç sözlerle saha içindeki olan biteni anlattı: "Gökhan Töre kalacaksın Serdar Kurtuluş'un önünde. Kerim Frei, Opare'nin önünden ayrılmayacaksın. Beşiktaşlı oyuncuların o noktada uyanmaları lazım. Özellikle takım kaptanlarının uyarması lazım. 'Arkadaşlar yorulduk. Orta sahada toplanalım. Orada sıkışmamız lazım' demeleri lazım."

Beşiktaş'ın geçmişte oynadığı güzel oyun ve aldığı skorların bugüne yansımayacağını da iddia eden Şaş, "Bundan 5 hafta öncesini kimse hatırlamaz. Şu anı konuşuyoruz. 12 hafta sonra her şey bitecek. Pedro'nun ses tonunu bilmiyordur önündeki oyuncular. Seslenmeleri lazım, 'Arkadaşlar gelin önümüzde durun' demeleri lazım" diyerek Beşiktaş'ın hatalarına dikkat çekti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ