MENÜ

Futbolculardan İsmail Kartal'a moral

Sabah yapılan antrenman sonrası deneyimli çalıştırıcının kapısını çalan Kuyt, Emre, Volkan, Gökhan ve Selçuk, “En doğru şekilde çalışıyoruz. Bize en doğru taktikleri veriyorsunuz. Üzülmenize gerek yok. Size söz takım toparlanacak. G.Saray'ı da yeneceğiz, şampiyon da olacağız. İçiniz rahat olsun” dediler.

Futbolculardan İsmail Kartal'a moral

Fenerbahçeli futbolcular, Torku Konyaspor beraberliği sonrası bir hayli demoralize olan ve sabahki antrenmanda durgun tavırları ile dikkat çeken Teknik Direktör İsmail Kartal’a destek verdi.

Son haftalarda alınan başarısız sonuçlar ve tercihleri nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çeken Kartal’a sahip çıkan sarı-lacivertli oyuncular, hocaları ile özel bir görüşme yaptılar. İdman sonrası İsmail Kartal’ın odasına giden takımın önde gelen isimleri; Dirk Kuyt, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Selçuk Şahin, hem hocalarına moral aşıladılar, hem de tüm sorumluluğu üzerlerine aldılar.

“Sen kendini üzme hocam” diyerek söze başlayan sarı-lacivertli futbolcular, “Sizi böyle görmek bizi üzüyor. En doğru şekilde çalışıyoruz. Bize en doğru taktikleri veriyorsunuz. Üzülmenize gerek yok. Söz veriyoruz tüm takım toparlanacak. Galatasaray’ı da yeneceğiz, şampiyon da olacağız. İçiniz rahat olsun” ifadelerini kullandılar.

ÇOK DUYGULANDI

Kartal, bu zor gününde kendisine destek çıkan oyuncularına teşekkür etti, takıma olan inancını bir kez daha belirtti. Futbolcuların bu sürpriz girişimi nedeniyle bir hayli duygulandığı belirtilen Teknik Direktör İsmail Kartal’ın daha sonra bu isimlerle bir durum değerlendirmesi yaptığı, nelerin düzeltilmesi gerektiğini masaya yatırdığı öğrenildi.

(Milliyet)



Sen neymişsin Alper?

Haberin Devamı
YORUM YAZ