MENÜ

Favori Galatasaray!

Spor Toto Süper Lig'de alınan sonuçların ardından şampiyonluk oranları da değişti.

Favori Galatasaray!

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında devam eden şampiyonluk yarışı, iddaa risk yönetimine de ekstra mesai çıkarıyor! Son iki haftada alınan sonuçların ardından "Şampiyon kim olur?" bahsinin oranları değişti. Ezeli rakiplerinden Beşiktaş'ın 3, Fenerbahçe'nin 4 puan önünde lider durumda bulunan Galatasaray bu sezon ilk kez bu kadar favori gösterildi.

İddaa risk yönetimi, Galatasaray'ın şampiyonluk ihtimaline bugün itibariyle 1.85 oran belirlerken, Fenerbahçe'ye 2.40, Beşiktaş'a ise 3.30 oran verdi. Sarı-Kırmızılı ekip, böylece açık ara favori olarak gösterildi.


Fenerbahçe'de Mersin krizi çözüldü


İddaa risk yönetiminin oranları değiştirmesindeki en büyük faktör ise son iki haftada Süper Lig'de alınan sonuçlar. Galatasaray, ligdeki son 2 resmi maçını firesiz geçip, 6 puanı hanesine yazdırırken, Fenerbahçe ve Beşiktaş son iki karşılaşmada 5'er puanlık kayıplar yaşamıştı.

Hafta sonunda Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden hangi sonuç çıkarsa çıksın, oranların bir kez daha ciddi şekilde revize edilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ