MENÜ

Demba Ba da yorulur!

Avrupa Ligi'nde hafta içinde Liverpool zaferiyle tarih yazan Beşiktaş, 2 gün sonra Süper Lig'de çıktığı Balıkesir maçında kayıp yaşadı. Demba Ba'nın 1 gol ve 1 asistlik performansıyla coşan Kartal, Senegalli'nin 81'de çıkmasının ardından oyundan koptu ve Ankara'da 2 puan bıraktı

Demba Ba da yorulur!

Kara Kartal’ın Senegalli yıldızı Demba Ba, bu sezon Beşiktaş formasıyla attığı gollere, dün akşam Osmanlı Stadı’ndaki Balıkesir maçında da devam etti. Kırmızı-Beyazlılar’ın karşısına Kara Kartal’ın 1 umaralı gol silahı olarak çıkan Ba, aradığı golü, 35’inci dakikada buldu. Gökhan Töre’nin ceza alanına çıkardığı topa, Aykut Çeviker’in koluyla müdahale etmesine, hakem Halis Özkahya’nın penaltı kararı ermesinin ardından beyaz noktanın başına geçen Ba, top ve kaleci Andrija Vukovic’i farklı köşelere göndererek takımını öne geçirdi.

Penaltı kaçırmıyor

Kartal’da bu sezon 4’üncü kez penaltı kullanan Demba Ba, bu alanda hiç fire vermeyerek alkış topladı. Bu sezon Ankara’da 4’üncü lig maçına çıkan yıldız futbolcu, bu mücadelelerin hiçbirini boş geçmeyerek 5’inci kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Ba, bu golle beraber Beşiktaş formasıyla 31. maçında 23.’üncü sayısına ulaştı. Karşılaşmanın 53’üncü dakikasında takımın Ganalı yıldızı Daniel Opare’nin attığı golün asistini de yapan Ba, bu alanda ise ligdeki 3’üncü ve totaldeki de 5’inci skoruna ulaştı. 29 yaşındaki futbolcunun oyunun son bölümünde yorulup 81’de yerini Mustafa Pektemek’e bırakması, Kartal’a yaramadı. Beşiktaş sahadan 1 puanla ayrıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ