MENÜ

Avni Aker'de sıkıntı yok!

Trabzonspor, bugün Karabük'ü ağırlayacağı Avni Aker'de lig yarışında sorunsuz ilerliyor. Ligin ikinci yarısında evinde oynadığı 3 maçı da kazanan Karadeniz ekibi, sezonun genelinde ise sahasında sadece Eskişehir'e kaybetti.

Avni Aker'de sıkıntı yok!

Önce Türkiye Kupası’nda Sivasspor’a, ardından da Avrupa Ligi’nde Napoli’ye elenen Trabzonspor için Süper Lig’in ikinci yarısı anlamında ise işler hayli yolunda. Özellikle de iç sahada. Elendiği 2 arenada da Avni Aker’de hüsran yaşayan Bordo-Mavililer, ligde ise oldukça farklı bir görüntü içinde. Karadeniz temsilcisi, yenilgi yüzü görmediği ikinci yarıda sahasında oynadığı 3 maçı da (Sivas-Erciyes-Başakşehir) kazandı.

Deplasmanda 1 kez!

Trabzonspor’un genel sezon iç saha karnesi de fena sayılmaz. Avni Aker’de sadece Eskişehirspor’a yenilen Fırtına, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Antep ile de berabere kaldı. Ersun Yanal ve öğrencilerinin hedefi, evinde geliştirmeyi başardığı bu seriyi sürdürmek. Aynı Karadeniz ekibinin deplasmandaki tek galibiyetinin ise Ersun Yanal’ın işbaşı yaptığı haftadaki Galatasaray galibiyeti olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Gözler Oscar Cardozo’da

Bordo-Mavililer’in gözü, Avrupa’da suskun kalan Oscar Cardozo’da... Paraguaylı golcünün yine ilk 11’de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılırken, deneyimli forvet de son antrenmanlardaki formuyla umut saçtı. Şu ana kadar ligde rakip fileleri 12 kez havalandırmayı başaran Cardozo, ligin ilk yarısında deplasmanda oyuna maçın ikinci yarısının ortalarında girip golle buluşamamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ