MENÜ

'Zorla güzellik olmaz'

Yerel gazetelerin hedefinde yine İbrahim Hacıosmanoğlu ile Ersun Yanal vardı. Taka Gazetesi, başkanı istifaya davet etti ve “Zorla güzellik olmaz hocam” başlığını kullandı.

'Zorla güzellik olmaz'

Avrupa ve Türkiye Kupası’na havlu atan, ligde ise lider Galatasaray’ın uzağında kalan Trabzonspor’a eleştiri yağmuru geldi... Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kulübün paralarını sorumsuzca harcadığını belirten yerel gazeteler, Ersun Yanal’ı da takıma kötü futbol oynattığı gerekçesiyle istifaya çağırdı. Avrupa Ligi’ne bu sezonun gitmesinin çok zor olduğu görüşü etrafında birleşen gazeteler, takımın sergilediği futbolun hiç umut vermediğini de vurguladı. Devre arası yapılan transferlerin tamamen kulübe külfet olduğunu vurgulayan yerel basın, takım savunmasının ise çok yetersiz olduğunu belirtti.

‘Efsane nelere kaldı!’

Günün en çarpıcı başlığını Taka kullandı. Ersun Yanal’ın fotoğrafının üzerine, “Zorla güzellik olmaz hocam” başlığı atıldı. Karadeniz Gazetesi de Waris ve Yatabare gibi formsuz isimlerin satılmasını gündeme getirerek, “Zararın neresinden dönersen kârdır” ifadelerini kullandı. Karadeniz’in Sesi ise Napoli maçı öncesi çekilen takım fotoğrafının altına, “Fırtına ne günlere kaldı” yorumunda bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ