MENÜ

Vedat Bayram aday oluyor

Bir dönem İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yapan, Türk sporuna sayısız tesis kazandıran Vedat Bayram, federasyon başkanlığına aday oluyor. Bu düşüncesini dün açıklayan Bayram, “Uygun görülürse Türk futbolundaki yanlışları düzeltmek istiyorum” dedi.

Vedat Bayram aday oluyor

Eski boksör olan, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yapan, bu dönemde sayısız spor tesisini Türk sporuna kazandıran Vedat Bayram dün düzenlediği kahvaltılı sohbet toplantısında MHP’den milletvekili aday adayı olmak istediğini ve MHP Başkanı Devlet Bahçeli de uygun görürse Türk sporuna hizmet vermek istediğini söyledi. Üsküdar’daki bir oteldeki buluşmada Devlet bakanlığı yapmış ve Ülker Grubu İcra Kurulu Üyesi Ali Doğan, eski milli futbolcu olan ve MHP MYK üyesi Saffet Sancaklı, eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu, Galatasaray eski başkanı Faruk Süren de katıldı.

‘Zorunlu hissettim’

Sözlerine, “10 yıldır yokum... Zorunlu hissettim ve yüreğim yanarak, tekrar Türk halkının önüne hizmet için çıkmak istiyorum. Yaptığımız projeler ortada. Türk futbolunun geri gittiğini görüyoruz” diyerek başlayan Bayram, “Türk sporu nasıl kurtulur, bunları hazırladık. MHP üst kurul üyesi olarak Sayın Devlet Bahçeli’ye gideceğim. Uygun görülürse yanlış yapılanları düzeltmek üzere 12-18 Mart arası TFF Başkanlığına adaylığımı koymak istiyorum” ifadeleriyle göreve talip olduğunu dile getirdi.

Süleyman Kara

Haberin Devamı
YORUM YAZ