MENÜ

Tolgay kehaneti tuttu!

Liverpool'u yıkan Tolgay Arslan ile ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

Tolgay kehaneti tuttu!

Liverpool’u yıkan Tolgay Arslan ile ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Genç oyuncunun Beşiktaş’a transfer sürecinde İngiliz ekibiyle ilgili yaşanan bir diyalog ‘bu kadar olur’ dedirtti.

Siyah-beyazlıların oyuncuya teklif yapmasının ardından, menajeri Di Frisco’nun Tolgay’a, “Hazırlan Beşiktaş’a gidiyorsun. Liverpool maçına çıkacak, Balotelli’nin karşısında gol atacaksın” dediği öğrenildi. 24 yaşındaki futbolcunun bu yorumu çok gerçekçi bulmadığı ve gülümseyerek karşıladığı belirlendi.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Mario Balotelli’nin de sahada bulunduğu sırada fileleri havalandıran genç oyuncu, maçtan sonra derhal telefona sarıldı ve Almanya’daki menajerini aradı. Yaklaşık 5 hafta önce aralarında geçen diyaloğu hatırlatan Tolgay Arslan’ın, şaşkınlığını ifade ettiği, “Liverpool’a golümü attım. Tıpkı senin dediğin gibi” diyerek mutluluğunu paylaştığı öğrenildi.

Tolgay’ın, Beşiktaş taraftarına hayran kaldığı da belirtildi. Liverpool maçının ardından internetin başına geçen yıldız oyuncunun, taraftarlarının görüntülerini içeren videoları Almanya’daki yakınlarına gönderdiği ifade edildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ