MENÜ

Şenol Güneş: Bu durumu yaşamayı öğreneceğiz

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1 kazandıkları Mersin İdman Yurdu maçıyla ilgili konuştu.

Şenol Güneş: Bu durumu yaşamayı öğreneceğiz

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1 kazandıkları Mersin İdman Yurdu maçıyla ilgili, "Beklenmedik şekilde penaltı verildi ve 10 kişi kaldık. O dakikadan sonra oyunun hakimiyeti bizdeydi. Hücum yaptık, savunma yaptık. Bütün oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Güneş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, bu maçtan önceki son iki müsabakada 1 puan kazandıklarını, 3 puanla moral bulduklarını ve üst sıralara yaklaştıklarını söyledi. Maçın başında Harun’un kırmızı kart gördüğünü anımsatan Güneş, "Beklenmedik şekilde penaltı verildi ve 10 kişi kaldık. O dakikadan sonra oyunun hakimiyeti bizdeydi. Hücum yaptık, savunma yaptık. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Maçın genelinde galibiyete yakın taraf bizdik. Oyuncularım kazanmak için tüm gayreti gösterdi" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Takım 73 dakika 10 kişi oynadı ama sahada inanmış bir futbolcu grubu vardı. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Güneş, "Biz bu duruma antrenmanlıyız. Daha önceden alıştırdılar. Geçen hafta da 35 dakika 10 kişi oynadık. O konulara girmek istemiyorum. Çirkinleşiyoruz, üzülüyoruz. Bu durumu yaşamayı öğreneceğiz, öğrendiğimiz zaman bağışıklık kazanacağız" yanıtını verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ