MENÜ

Lior Refaelov: Cehennem bizi bekliyor

Brugge'ün en tehlikeli oyuncularından İsrailli Refaelov, “Beşiktaş'ın ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. İstanbul'daki rövanşı, bir cehennemin içinde oynayacağımızın farkındayız” yorumunu yaptı.

Lior Refaelov: Cehennem bizi bekliyor

Siyah-Beyazlılar’ın, Avrupa Ligi 3. turunda karşılaşacağı rakibi Club Brugge’ü şimdiden taraftar korkusu sardı.

Önceki günkü kuranın ardından takımın tecrübeli isimlerinden Timmy Simmons, “İstanbul’da çok zorlu bir atmosferde oynayacağız” demişti. Bu kez de Belçika temsilcisinin yıldız oyuncularından Lior Refaelov da, tribün baskısının kendilerini olumsuz etkileyebileceğinden bahsetti. Refaelov, “Açıkçası son 16’daki her takım, bizimle karşılaşmak istiyordu. Bize ise Beşiktaş çıktı. Türk ekibi ne kadar kuvvetli olduğunu, Liverpool’u eleyerek herkese gösterdi. Şundan şüphem yok; İstanbul’da bir cehennemin içinde rövanş maçına çıkacağız. Bu yüzden 12 Mart’taki ilk karşılaşmada bizim taraftarlarımızın da, stadımızda benzer bir ortam yaratması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

De Fauw: İlk maç çok önemli

Club Brugge’ün tecrübeli savunma oyuncularından Davy De Fauw, ilk tercihinin Everton ya da Wolfsburg olduğunu, kurada çıkan rakipleri Beşiktaş’a ise saygı duyduğunu vurguladı. Fauw, “Sahamızdaki ilk mücadeleden iyi bir sonuçla ayrılmamız çok önemli. Rövanşı Olimpiyat Stadı’nda oynayacağız. Belki taraftarın etkisi, stat büyük olduğu için biraz daha zayıf olabilir” dedi. Takımın deneyimli file bekçisi Mathew Ryan ise “Artık bu aşamaya geldikten sonra, kolay bir rakip olamazdı. Beşiktaş iyi bir takım” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ