MENÜ

Konyalım yürü!

Konyaspor, dün akşam Fenerbahçe'yi, 42 bin taraftar desteği önünde ağırladı. Yeşil-Beyazlı futbolseverler, sezon başından beri gösterdikleri büyük ilgiye, bu maçta da devam edip tribünleri tıklım tıklım doldurdu ve renkli görüntüler oluşturdu.

Konyalım yürü!

Spor Toto Süper Lig’de 22. hafta mücadelesinde Konyaspor’un dün akşam Fenerbahçe’yi Torku Arena’da ağırladığı maçta tam bir futbol şöleni yaşandı. Bu sezon açılışı yapılan stattaki dev maça, önceki karşılaşmalarda olduğu gibi büyük ilgi gösteren Yeşil-Beyazlı futbolseverler, 42 bin kişi kapasiteli stadı, daha oyun başlamadan tıklım tıklım doldurdu. Karşılaşma öncesinde ev sahibi ekibin oyuncularına sevgi gösterilerinde bulunan Konyalı futbolseverler, hakemin başlangıç düdüğünün ardından coşkuyu iyice artırdı. Tribünlerde kareografi şov da yapan taraftarlar, yeşil ve beyaz fonlar kullanarak takımlarının kuruluş tarihi olan 1981’i resmetti. Ek olarak, ’Bu aşk seninle güzel’ yazılı bir pankart açan Konyalılar, yaptıkları tezahüratlarla 90 dakika boyunca takımlarını destekledi.

Konya Store doldu taştı

Sarı-Lacivertli taraftarların da yer aldığı Torku Konyaspor-Fenerbahçe maçı öncesi ve sonrasında Torku Arena Stadyumu’nda polis tarafından geniş güvenlik önlemi alındı. Stadın dolması kadar Konya Store mağazasındaki satışlar da Konyaspor Yönetimi’nin yüzünü güldürdü. Maçın başlamasına kısa bir süre kala stattaki mağaza, adeta dolup taştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ