MENÜ

Kim korkar Kadıköy'den

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Umut Bulut, “Üzerimizde hiç baskı yok. Kadıköy'de oynamaktan çekinmiyoruz. Fenerbahçe karşısında istediğimizi alırsak, şampiyonluk adına yolumuz açılacak” diye konuştu.

Kim korkar Kadıköy'den

Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Umut Bulut, Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı konuştu. Üzerlerinde baskı olmadığını belirten Umut, “Bunu haftaya göstereceğiz. Çekinmiyoruz. Fenerbahçe karşısında istediğimizi alırsak, şampiyonluk adına yolumuz açık. Bizim için bu sene şampiyonluk çok önemli. Elbette 4. yıdızın verdiği ayrı bir motivasyon var” dedi. Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin çok iyi oynadığını kaydeden Umut, “Zirvedeki tüm takımlar bu sene iyi. Herkes birbirini çok yakından takip ediyor ve heyecan dolu bir lig oluyor. İşte Fenerbahçe’nin puan kaybıyla geçen hafta liderliğe yükseldik. Hedefimiz şampiyonluk. Böyle bir yarışta hata yapmaya, puan kaybetmeye tahammülümüz yok” diye konuştu.

‘Beşiktaş mutlu etti’

Umut Bulut, Beşiktaş’ın başarısına çok sevindiğini de belirterek, “Çok mutlu oldum. Türkiye’nin bu başarılara ihtiyacı var. Galatasaray’ı, Trabzonspor’u, Fener’i ya da Beşiktaş’ı fark etmez. Türk takımlarının her sene en az çeyrek ya da yarı final oynamaları lazım. Artık bunu sürekli hale getirmeliyiz” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ