MENÜ

Hamza Hamzaoğlu'nun inancı tam

Kayseri Erciyespor'u mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, galibiyetin ödülü olarak takıma 2 gün izin verdi.

Hamza Hamzaoğlu'nun inancı tam

Kayseri Erciyespor’u Spor Toto Süper Lig'de mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, galibiyetin ödülü olarak takıma 2 gün izin verdi. Sarı-Kırmızılılar’da hafta sonunu izinli olarak geçirmenin keyfini çıkarmaya başladı. Dünü ve bugünü tatil yaparak tamamlayacak olan Aslan’ın oyuncuları, Ziraat Türkiye Kupası’nda Manisaspor ile oynanacak maçın hazırlıklarına da yarın başlayacak. Cim Bom’un kupa mesaisi, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde saat 16.00’da start alacak.

Hamza Hamzaoğlu'nun inancı tam


Sarı-Kırmızılılar’a gelişiyle birlikte takımı tekrar ayağa kaldıran ve Süper Lig’de zirveye yerleştiren teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, takımı motive etmeye devam ediyor. Son olarak sahasında Kayseri Erciyesspor’u 3-1 mağlup eden Galatasaray’da Hamzaoğlu’nun mücadelenin ardından oyuncularına, “Hepiniz aslanlar gibi oynadınız. Her hafta biraz daha iyiyiz. Şampiyonluk adına elinizden geleni yapacağınıza inancım tam. Sezon sonunda kupa bizi olacak” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ