MENÜ

Galatasaray'a 16 puan!

Cim Bom, sezonun en karlı dönemini geçiriyor. Sarı-Kırmızılılar'ın iki haftadaki toplam kazancı 16 puan.

Galatasaray'a 16 puan!

Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı lider kapatan Galatasaray, 22. haftanın ardından Fenerbahçe derbisine de lider olarak gitmeyi garantiledi. Bu avantajın yanı sıra Sarı-Kırmızılı ekip son 2 haftada tam 16 puanlık bir kazanım sağlamış oldu. Bir önceki hafta deplasmanda Sivaspor'u 3-2'lik skorla yenip, 23. haftanın açılış maçında Kayseri Erciyesspor'u 3-1'le yıkan Hamza Hamzaoğlu ve öğrencileri puan hanesine toplam 6 puan yazdırmıştı.

Rakiplerden 5'er puan

Bu iki haftalık süreçte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile Beşiktaş da Galatasaray'a çalıştı. Ezeli rakip Fenerbahçe bir önceki hafta Kadıköy'e 2-1'lik skorla yenilip, Konya'dan 1-1'lik skorla dönünce iki haftada 5 puan kaybetmiş oldu. Beşiktaş da bir önceki hafta Eskişehir'den 1-0'lık yenilgiyle dönüp Balıkesirspor karşısında 2-2 ile 1 puana razı olunca, 5 puanlık dezavantaj yaşamış oldu.

Derbiye moralli gidiyor

İki haftada kazandığı 6 puanın yanı sıra, rakiplerinin 5'er puanlık kayıpları Galatasaray'a tam 16 puanlık bir kazanım sağlamış oldu. Cim Bom, Fenerbahçe derbisini oynayacağı hafta öncesi Beşiktaş'ın 3, Sarı-Lacivertli ekibin ise 4 puanla lider durumda bulunuyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ