MENÜ

Felipe Melo yoksa Hamit Altıntop var

Bel fıtığı ameliyatı nedeniyle sezonu kapatan Felipe Melo'nun yerine Selçuk'un partneri olan Hamit Altıntop, Erciyes karşısındaki performansıyla tüm camiadan olumlu not aldı.

Felipe Melo yoksa Hamit Altıntop var

Galatasaray'da bel fıtığı ameliyatı nedeniyle sezonu kapatan Felipe Melo’nun yerine Selçuk İnan'ın partneri olan Hamit Altıntop, Kayseri Erciyesspor karşısındaki performansıyla tüm camiadan olumlu not aldı. Onun bu performansı, en çok da teknik heyetin yüzünü güldürdü. Böylece Fenerbahçe derbisinde Hamza Hamzaoğlu'nun kafasında çok fazla soru işareti olmayacak. Hamit’in tecrübesiyle yine orta sahayı toparlaması bekleniyor.

Olcan Adın, Alex Telles'i sildi!


Sezon başında Trabzonspor’dan transfer edilen Olcan Adın, sağ ve sol kanatta bekleneni veremezken, Hamza hoca döneminde tam anlamıyla bir sol bek haline geldi. Alex Telles’i adeta kulübeye mahkum eden Olcan’ın, Fenerbahçe karşısında da ilk 11’de şans bulması bekleniyor. Düzenli forma giymekten çok mutlu olduğunu belirten Olcan, nerede görev verilirse, orada elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade ediyor.

Semih Kaya kadroya girecek


Son olarak Galatasaray A2 takımının Kayseri Erciyes’i 6-0 yendiği maçta forma giyen Semih Kaya, Fenerbahçe derbisiyle birlikte kadroya girmeye hazırlanıyor. Ancak kulübe yakın kaynaklar, Hamza hocanın ilk 11’de Koray-Chedjou ikilisini büyük ihtimalle bozmayacağını belirtiliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ