MENÜ

Eski Fenerliler kâbus oldu

Sarı-Lacivertliler, eski Fenerbahçeliler'in yönetimindeki takımlara puan kaybetme serisini dün de sürdürdü.

Eski Fenerliler kâbus oldu

Daha önce; Ersun Yanal ve Roberto Carlos’un ekiplerini yenemeyen Kanarya, Aykut Kocamanlı Akhisar karşısında da kayıp yaşadı.

Süper Lig’de bu sezon Fenerbahçe’de daha önceden görev yapan isimlerin çalıştırdığı takımlara karşı kaybettiği puanlarla dikkat çeken Sarı-Lacivertliler, dün de eski teknik direktörü Aykut Kocaman’ın yönetimindeki Akhisar karşısında bu kötü serisini sürdürdü. Daha önce ligde 19’uncu hafta mücadelesinde evinde Trabzonspor’la 0-0 berabere kalan Kanarya, eski teknik direktörü Ersun Yanal’ın takımı karşısında önemli bir 2 puan kaybetmişti. Bu maçın ardından takımın eski futbolcusu Roberto Carlos’un çalıştırdığı Akhisar Belediye’yi 21. hafta mücadelesinde Kadıköy’de konuk eden Sarı-Lacivertliler, rakibine 2-1 yenilerek evindeki 33 maçlık namağlupluk serisini kaybetmişti.

‘Kazanmayı çok isterdik’

Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. İşte Kocaman’ın sözleri: Skor açısından bir kayıp olabilir ama bizim açımızdan kendi değerlerimizi kazanmamız açısından iyi bir maç oldu. Önümüzdeki haftalar için bize umut veren bir maç oldu. Öne geçtiğimiz bir maçı kazanmak isterdik ama olmadı. Fenerbahçe’ye mağlup da olabilirdik bu sürpriz olmazdı. Bu maçta puandan çok takım olarak neler yaptığımız önemliydi. Tribündeki tepkiler beni oldukça rahatsız etti. Her şeyden evvel ben oradaydım” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ