MENÜ

Eksiklerle bu kadar

Cezalı Caner, sakat Alper ve Emre'nin riske edilmemesi için kadroda birkaç değişikliğe giden Kartal'ın hamleleri, Fener'e Konya'da ilaç olmadı.

Eksiklerle bu kadar

Sarı-Lacivertli ekip, iki yıldızının eksikliğini Konya deplasmanında ciddi şekilde hissetti. Caner ve Alper’in olmayışı, özellikle sol kanat organizasyonlarında Fener’i olumsuz yönde etkiledi. Kadlec hücuma katılmaya çalışsa da, Caner’in sağladığı verimin yanına bile yaklaşamadı.

Orta alanda da topu ileri doğru sürükleyen bir yetenek eksikliği ortaya çıktı. İsmail Kartal ayrıca, Kadıköy’deki Galatasaray derbisi öncesi Emre’yi riske etmek istemediği için, yabancı hakkını Meireles’ten yana kullandı. Bu yüzden savunmanın göbeğinde Egemen-Bekir ikilisi görev yaptı. Hâl böyle olunca, cezalı kaleci Volkan da dahil edildiğinde, Fenerbahçe’nin 5 kişilik ideal savunmasından 3 oyuncu (Volkan, Caner, Alves), ilk 11 dışında kalmış oldu. Bu da özellikle ilk yarıda savunma hattının bocalamasına yol açtı. İsmail hocanın ikinci yarıda Emre, Webo ve Diego gibi yıldızlarını sahaya sürmesi ise skoru ancak 1-1’e kadar getirebildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ