MENÜ

Bursa'da Şenol Güneş bilmecesi!

Başkan Recep Bölükbaşı'nın 10 yıllık teklif götürdüğü Şenol Güneş'in hâlâ bir yanıt vermemiş olması camiayı endişelendiriyor. Timsah'ın patronu konuyla ilgili olarak, “Sadece bizim değil, onun da istemesi gerek” diyor.

Bursa'da Şenol Güneş bilmecesi!

Sezonun en başarılı takımlarından biri olarak gösterilen Bursaspor’da camianın haftalardır konuştuğu iki konu var. Biri sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan teknik direktör Şenol Güneş’in durumu, diğeri ise takımın kiralık yıldızları Josue ve Fernandao’un kalıp kalmayacakları. Başta Recep Bölükbaşı’nın da gündeminde dün bu iki konu vardı. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Bölükbaşı, şunları söyledi:

‘Onu herkes sevdi’

“Göreve geldiğimizde ilk işimiz Şenol Güneş ile anlaşmaktı. Bursaspor camiası da Türkiye’ye dünya üçüncülüğü kazandıran tecrübeli Şenol Güneş’i sevdi. Şenol Güneş hocamızla en az 10 yıl anlaşmak isterim. Hatta daha uzun birlikte olmak isterim. Ancak onun da bunu istemesi lazım. Görüşmelerimiz sürüyor.”

‘Fernandao çok mutlu’

“Fernandao’nun ailesi hafta başında Bursa’ya geldiler. Çok mutlular. Fernandao ve Josue ile devam etmek istiyoruz. Yönetim olarak Mart ayı içerisinde Brezilya ve Portekiz’e giderek oyuncuların kulüpleriyle bir araya geleceğiz. Kadromuzda bulunan bazı yabancı oyuncularla ile yollarımızı sezon sonunda ayırmak istiyoruz.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ