MENÜ

Beşiktaş-Balıkesirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Kara Kartal, Avrupa'daki Liverpool zaferinin ardından bugün lige, Balıkesir mücadelesiyle dönüş yapacak. Şampiyonluk yolunda bu maçı kayıpsız geçmeyi planlayan Bilic, oyuncularını, “Artık ayaklar yere bassın. Karşımızda kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış bir rakip var” sözleriyle hazırladı.

Beşiktaş-Balıkesirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Siyah-Beyazlılar, UEFA’daki Liverpool galibiyetinin ardından Süper Lig’de bugün Osmanlı Stadı’nda Balıkesirspor’u ağırlayacak. Ligde bu sezon bütün planlarını şampiyonluk üzerine yapan Beşiktaş’ın başarılı teknik adamı Slaven Bilic, takım olarak Avrupa’da yakalanan olumlu havayı, bu akşam da devam edip Ankara’dan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Bu doğrultuda dün yapılan takım çalışmasında oyuncularına uyarılarda bulunan Hırvat teknik adam, “Liverpool önünde büyük bir zafer kazandık. Ancak futbolda dün yok. Artık ilk önceliğimiz olan lige dönmek zorundayız. Karşımızda ligde istediğini elde edemeyen, kaybedecek artık hiçbir şeyi kalmamış bir rakip var. Kendilerine sonsuz saygı duyup büyük ciddiyet ile sahaya çıkıp sahadan 3 puanla ayrılmalıyız” ifadelerini kullandı.

‘Eskişehir gibi olmasın...’

Oyuncularından bu maça tam konsantrasyonla çıkmasını isteyen 46 yaşındaki çalıştırıcı, “Avrupa’daki zafer sarhoşluğu sonrası herkes bulutların üstünde yürüyor. Artık ayaklar yere bassın. Aksi takdirde geçen hafta Eskişehir’de olduğu gibi hiç istemediğimiz bir sonuç alabiliriz ki, bunu aklımdan dahi geçirmek istemiyorum” sözlerini sarf etti.

Senegalli, gaza basacak

Demba Ba, bugünkü Balıkesir mücadelesinde gollerine devam etmek istiyor. Bu sezon Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 30 mücadelede rakip fileleri 22 kez havalandıran Senegalli, 13 gol attığı ligde yükselişini sürdürüp krallık yarışında da öne geçmeyi planlıyor.

Beşiktaş'ta son dakika!

Beşiktaş’ta zirve yolunda kritik önem taşıyan Balıkesirspor mücadelesi öncesinde, 7 eksik bulunuyor. Takımda sakatlıkları süren; Alexander Milosevic, İsmail Köybaşı, Tolga Zengin ve Cenk Tosun’un yanında, cezalı konumda bulunan; Ramon Motta, Oğuzhan Özyakup ile Necip Uysal, bugün arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Balıkesir'de son dakika!

Süper Lig’de 21 haftanın sonunda sadece 3 galibiyet alabilen Balıkesirspor’da, bugünkü zorlu Beşiktaş maçı öncesinde önemli bir eksik bulunuyor. Takımın başarılı savunmacısı Ante Kulusic, kart cezalısı olması sebebiyle bu akşam Osmanlı Stadı’nda oynanacak mücadelede görev yapamayacak.

Daniel Opare formayı kaptı

UEFA Avrupa Ligi’ndeki Liverpool rövanşında asıl bölgesi sağ taraf olmasına rağmen sol bekte görev yapan ve mükemmel bir performans sergileyen Daniel Opare, yükselen form grafiğinin ardından formayı kaptı. Teknik direktör Slaven Bilic; İsmail Köybaşı’nın sakat ve Ramon Motta’nın da cezalı olması sebebiyle yine sol hatta, Ganalı yıldıza görev verecek. 24 yaşındaki futbolcudan oldukça memnun olan Hırvat hocanın, Opare’nin Liverpool karşısındaki oyununu bugün de sürdürmesi halinde bu bölgedeki eksikler geri dönse bile bu tercihini değiştirmeyeceği bildirildi.

Tolgay kulübede başlayacak


Kara Kartal’a transferi olaylı bir sürecin ardından gerçekleşen ve Liverpool maçında attığı golle takımına turu getiren isim olan Tolgay Arslan, bugünkü Balıkesir mücadelesine yedek kulübesinden başlayacak. Performansı gün geçtikçe yükselen 24 yaşındaki orta alan, Arjantinli yıldız Jose Sosa’nın arkasında forma bekleyecek. İlk etapta 11’de görev yapması planlanan Tangocu’nun, belindeki sakatlık nedeniyle 90 dakika sahada yer alamayacağı öğrenildi.

Muhtemel 11'ler

STAT: Osmanlı
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Halis Özkahya

Beşiktaş
Cenk
Serdar
Franco
Ersan
Opare
Gökhan
Hutchinson
Veli
Sosa
Olcay
Ba
T.D.: Slaven Bilic

Balıkesirspor
Emrullah
Uğur
Glumac
Hasan
Berkan
Muğdat
Santos
Gomes
Vargas
Sercan
Gökhan
T.D.: Kemal Özdeş



Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ