MENÜ

Wesley Sneijder atıyor Galatasaray kazanıyor

Aslan'ın Hollandalı süperstarı, Kayseri Erciyes karşısında da şovunu yaptı. Son dakikaya kadar golü kovalayan Sneijder, 90+1'de inatçılığının karşılığını aldı. Cim Bom da, onun gol attığı bir maçı yine kazanmayı başardı.

Wesley Sneijder atıyor Galatasaray kazanıyor

Sarı-Kırmızılılar’da Wesley Sneijder, Kayseri Erciyesspor maçının kazanılmasında büyük rol oynadı. Hollandalı futbolcu, son dönemdeki performansını Erciyes önünde de yineledi ve 3-1’lik galibiyete attığı golle adını yazdırdı. Oyunda kaldığı süre boyunca son derece etkili bir futbol sergileyen Sneijder, Aslan’ın, Selçuk İnan’la birlikte saha içindeki liderlik görevini üstlendi. Özellikle ikinci yarıda gollük pozisyonlar yakalayan tecrübeli oyuncunun, iki rakibini geçip, ceza sahası çizgisinin sol çaprazından yaptığı vuruş, direkte patladı.

Bu sezonki 9. golü

Erciyes tam maça dengeyi getirmeye çalışırken Sneijder, Telles’in kaptığı topta rakip ceza sahasına sol çaprazdan girdi, ilk vuruşunu kaleci Zülküf kurtardı. Ancak inatçı Hollandalı, sol ayağıyla vuruşunu tekrarladı ve fileleri sallayarak 90 dakikanın skorunu ilan etti. 8 Mart’taki Fenerbahçe derbisi öncesi formunun zirvesinde olan yıldız oyuncunun gol attığı maçlarda Sarı-Kırmızılılar, bir kez daha sahadan galibiyetle ayrılma geleneğini sürdürdü. Bu sezonki 31. maçına çıkan Sneijder, toplamda ise 9. kez gol sevinci yaşamayı başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ