MENÜ

Trabzonspor'a İtalya'da bitmeyen işkence

Trabzonspor'un Napoli macerası, saha içinde olduğu kadar saha dışında da çileli geçti. Stattan ayrılmak için 2 saat bekleyen takım, geniş güvenlik önlemi ile havalimanına gitti.

Trabzonspor'a İtalya'da bitmeyen işkence

Avni Aker'de 4-0 yenildiği Napoli'ye İtalya'da da 1-0 mağlup olan Trabzonspor'un saha içinde yaşadığı sıkıntı saha dışında da sürdü. Napoli deplasmanı tam anlamıyla çileye döndü. Geniş güvenlik önlemleri altında stada getirilen bordo-mavililer, stattan da 2 saatlik beklemenin ardından ayrılabildi ve kalabalık bir eskort eşliğinde havalimanına ulaşabildi. Yaklaşık 3 saatlik yolculuğun ardından sabah saat 05.00 sıralarında Trabzon Havalimanı'na ulaşan bordo-mavili kafilede moraller oldukça bozuktu.

ŞUBAT AYI KABUS GİBİ ÇÖKTÜ

Trabzonspor'a Şubat ayı yaramadı. Bordo-mavililer 3 kulvarda birden havlu attı. Ziraat Türkiye Kupası'ndan ve UEFA Avrupa Ligi'nden elenen takım ligde de 3 maçta 2 beraberlik, 1 galibiyet alabildi.

'SONUMUZ BÖYLE OLMAMALIYDI'

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Napoli'ye her iki maçta da mağlup olarak elenmenin üzüntü verici olduğunu söyledi. Hacıosmanoğlu, "Artık lige odaklanacağız. Bundan sonra hiçbir şeyin mazereti yok" dedi. Bu arada kulüp sitesinden yapılan açıklamayla, UEFA'dan Mali Fair-Play koşullarını yerine getirdiklerine dair yazının kendilerine ulaştığı belirtildi.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ