MENÜ

Torku Konyaspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe, bu akşam Torku Konyaspor deplasmanına çıkacak. Akhisar yenilgisinin yaralarını sarmak isteyen Sarı-Lacivertliler için burada yaşanacak bir kayıp, derbi öncesi tüm planları alt üst edebilir.

Torku Konyaspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ligde son 3 haftada yaşanan 5 puanlık kayıp, Fenerbahçe’de şok etkisi yarattı. İsmail Kartal, hafta boyunca öğrencilerine Akhisar Belediyespor yenilgisini unutturup, Torku Konyaspor maçına hazırlamaya çalıştı. Galatasaray derbisi öncesi ligde son provaya çıkacak olan Sarı-Lacivertliler için artık yaşanacak kayıpları telafe etmek çok zor. Bunun bilincinde olan İsmail Kartal, futbolcularını, “Akhisar yenilgisini telafi edebiliriz. Ancak Konya önünde takılırsak bu bize ağır darbe vurur. Derbi öncesi moraller iyice bozulur. Kısacası Konyaspor, mutlaka başarıyla vermemiz gereken bir sınav” sözleriyle zorlu mücadeleye hazırladı. Bu akşamki maç, karşı taraf için de son derece önemli. Aykut Kocaman yönetiminde son haftalarda istikrarsız sonuçlar alan Konyaspor için Fenerbahçe karşısında alınacak bir galibiyet, yeni bir sayfa açmak anlamına gelecek. Bunun bilincinde olan Kocaman, eski takımına karşı mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak.

Eski dostlar rakip oldu

İsmail Kartal ile Aykut Kocaman, Fenerbahçe’de 3 yıl boyunca birlikte çalıştı. Kartal, Kocaman’ın yardımcılığını yaptı. İki çok iyi dost bu akşam birbirlerine rakip olacak. İsmail Kartal’ın ilginç istatistiği, eski Fenerbahçeliler’den Ersun Yanal’ın Trabzon’uyla berabere kalıp, Roberto Carlos’un Akhisar’ına kaybetmiş olması. Başarılı çalıştırıcı, Aykut Kocaman karşısında bu şanssızlığına son vermek istiyor.

Torku Konya’da son dakika

Fenerbahçe ile oynanacak mücadele öncesinde ev sahibi ekipte cezalı ya da sakat bir oyuncu bulunmuyor. Djalma ve Torje tamamen iyileşti. İki yıldız da bu akşam sahadaki yerini alacak. Mehmet Uslu, Ömer Ali ve Selim Ay ise sarı kart sınırında bulunuyor.

Muhmetel 11'ler;

TORKU KONYASPOR: Kaya, Ömer Ali, Kokaloviç, Selim, Vukoviç, Djalma , Ali Çamdali, Uğur, Torje, Hasan Kabze, Marica

FENERBAHÇE: Mert, Gökhan, Bekir, Egemen, Kadlec, M.Topal, Emre (Selçuk), Meireles, Kuyt, Sow, Emenike

STAT: Torku Arena

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV

HAKEM: Ali Palabıyık

Haberin Devamı
YORUM YAZ