MENÜ

Mourinho: Bu final Şampiyonlar Ligi'nden daha önemli

Mourinho, yarın oynayacakları Capital One Cup finalinin kariyerindeki en önemli final olduğunu söyledikten sonra nedenlerini izah etti.

Mourinho: Bu final Şampiyonlar Ligi'nden daha önemli

Jose Mourinho, yarın oynayacakları Capital One Cup finalinin kariyerindeki en önemli final olduğunu söyledikten sonra nedenlerini izah etti. Mourinho şunları söyledi:

"Her zaman ileriye bakarım. Arkama bakmak bana vakit kaybettirir. Geçmişte yaptıklarım değil gelecekte yapacaklarım önemli. Bunun anlamı benim için Wembley'de bu kupayı almak. Avrupa'nın en önemli kupalarından daha değerli."

'Kariyerimdeki en önemli maç bir sonraki'

"Aptala benziyor muyum? Bu kupa finali en önemli kupa benim için. Şampiyonlar Ligi'nden çok daha fazla önem taşıyor. Bugüne kadar kazandığım maçlarda verilen madalyalar evde bir yerde duruyor. Nerede olduklarını bile bilmiyorum. Şu anda tek düşündüğüm Pazar günü final maçı oynuyoruz Wembley'de ve kazanmak istiyorum. Bunun haricinde eskilerden bahsetmeden önümdeki kupayı düşünüyorum.

Wembley'de onlarca final seyretmemiş taraftarlara yeni jenerasyonlara Wembley'in önemini her sene maç final oynayarak onlara anlatmak için bu kupayı kazanmak istiyoruz."

Edip Adanır

Haberin Devamı
YORUM YAZ