MENÜ

Fenerbahçe'ye karşı tek eksik Felipe Melo

Erciyes maçı biter bitmez, Galatasaray'da gözler gelecek hafta Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisine çevrildi. Hamza hoca, aradaki kupa sınavında da yedekleri sahaya sürecek. Hafif sakatlıkları nedeniyle riske edilmeyen Burak Yılmaz ve Semih de 11'e dönüyor.

Fenerbahçe'ye karşı tek eksik Felipe Melo

Galatasaray artık Fenerbahçe derbisine odaklanmış durumda. Kayseri Erciyesspor maçının ardından Sarı-Kırmızılılar, gözünü Kadıköy’deki mücadeleye çevirirken, teknik patron Hamza Hamzaoğlu arada Manisa’yla oynanacak kupa sınavında yedek oyuncularını sahaya sürmeye karar verdi. Hafif sakatlıkları nedeniyle Erciyes maçında riske edilmeyen Burak Yılmaz ile A2 takıma gönderilen Semih Kaya da, Kadıköy’deki derbide büyük ihtimalle ilk 11’de forma giyecek. Geçirdiği bel fıtığı ameliyatı nedeniyle 2 ay sahalardan uzak kalacak olan Melo dışında eksik kalmadı. Kart sınırındaki oyuncular da 90 dakikayı temiz tamamlayınca, Galatasaray haftayı firesiz kapatmış oldu.

Beraberlik bile yetiyor

Cim Bom bu tabloyla birlikte oldukça keyifli bir hafta geçirecek. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın puan kaybetmesi durumunda liderlik koltuğundaki yerini daha da sağlama alacak olan Sarı-Kırmızılılar, Kadıköy’e önemli bir avantajla çıkacak. Zira Galatasaray, Saracoğlu’nda berabere bile kalsa, Fenerbahçe’nin üstünde yer almayı başaracak. Ayrıca 22 Mart’taki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle birlikte, iki testiden biri kırılacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ