MENÜ

Aykut Kocaman: O tezahürat doğru değil

Torku Konayspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe beraberliğini değerlendirirken, Konya taraftarının 3 Temmuz dönemine atıfta bulunmasını da yorumladı.

Aykut Kocaman: O tezahürat doğru değil

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman 1-1 biten Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. 1-1'lik skorun sürpriz olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirten Kocaman, "Skor açısından bakıldığı zaman iki taraf da 2 puan kaybetti. Biz bu maçı kazanamasak bile bazı değerleri geri getirmek adına önemliydi. Fenerbahçe'ye kaybetmek sürpriz bir sonuç olmazdı. Fakat 1 puanın yanı sıra koşan, birbirine yardım eden takım geri geldi. Öne geçtiğimiz maçta kazanmayı isterdik. " dedi.

"İsmail Kartal 30 yıllık arkadaşım"

İsmail Kartal ile karşılaşmasını da değerlendiren başarılı teknik adam "O benim 30 yıllık arkadaşım. Benim Fenerbahçe'de yaşadığım sıkıntıları şimdi o yaşıyor. Onun Anadolu'da yaşadıklarını ise şimdi ben yaşıyorum. Evet, maç içinde birkaç defa göz göze geldik. Elinden geleni yapmaya çalışıyor. Fakat herkes kendi derdindeydi. Sonuçta antrenörler düşman değil. Herkes kendi takımının kazanmasını istiyor." açıklamasını yaptı.

"O tezahüratlar doğru değildi"

Konyaspor taraftarının 3 Temmuz dönemine göndermede bulunarak Aziz Yıldırım Aleyhine yaptığı tezahüratlara da değinen Kocaman "O tezahüratlar beni son derece rahatsız etti. Genel olarak bir şey yapmak gerek. Ben 4 aydır buradayım, iç sahada toplam kaç maça çıktım bilmiyorum. Evet, iyi veya kötü sonuçlar aldık. Bunların hesabı kesilir, verilir. Buna rağmen taraftarlarımızın hiçbir takıma karşı böyle bir şey yaptığını hatırlamıyorum. Hiçbir zaman rakibin canını acıtmak için bir şey yapmadı. Diğer insanların canını acıtmaktan zevk alıyoruz. Bu, herkes için geçerli. Bunu yapmamamız gerekiyor. Doğru değildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ