MENÜ

Konyaspor'dan Yıldırım'a isyan

Konyaspor'un patronu Ahmet Şan, Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına sert tepki gösterdi. Şan, “Gerginlikten beslenen bir kulübün başkanının maçımız öncesi hakemlerle ilgili konuşması onları etkileme amacında olduğunu gösterir” dedi.

Konyaspor'dan Yıldırım'a isyan

Fenerbahçe’yle çok önemli bir maça çıkacak olan Konya’da gündem Aziz Yıldırım’ın önceki gün yaptığı açıklamalar. Hakemlerle ilgili uzun bir konuşma yapan Fenerbahçe’nin patronuna Konya cephesi çok kızgın. Yeşil-Beyazlılar’ın başkanı Ahmet Şan, Yıldırım’ın hakemleri etki altına almaya çalıştığını iddia ederek, “Türkiye’de her zaman ve her ortamda ‘gerginlikten beslenen’ bir kulübün başkanının maçımız öncesi hakemlerle ilgili açıklamalarda bulunması, onları etkileme amacıyla yapılmış bir hareket” dedi. Aziz Yıldırım’ın, “Ben kimseyi tehdit etmedim. Tehdit etsem de ederim; kimseden çekinmem” şeklindeki ifadelerini hatırlatan Şan, şöyle devam etti:

‘MHK gelsin izlesin’

“Ardından da ‘Ben dedim ki; hata yapan hakemler stada gelemez, seyirci sokmaz. Birinci dakikada başlarlar küfür etmeye’ şeklinde konuşuyor. Yıldırım’ın sözlerini ibretle takip etmekteyiz ve bu konuda tüm yetkili mercileri göreve çağırıyoruz. Hakemlerimizin her türlü güvenliğinin sağlandığını, yetkililer açıklamalı. Maça MHK Başkanı’nı da bekliyoruz.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ