MENÜ

Hamza Hamzaoğlu'dan derbi öncesi mesaj

Hamza hoca, oyuncularının performansından ve alınan sonuçtan memnun. Fenerbahçe derbisiyle ilgili sorulara, “Önce Manisa maçını atlatalım, ona da bakacağız” cevabını veren Hamzaoğlu, takımına övgü yağdırdı. Başarılı teknik adamın, yönetime de bir mesajı vardı

Hamza Hamzaoğlu'dan derbi öncesi mesaj

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Erciyes galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, oyuncuları hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Başarılı teknik adam, “Güzel maç oldu. Maçtan önce konuştuğumuz gibi, tempolu ve her iki taraf için de hızlı gidiş dönüşlerin olduğu bir mücadeye çıktı ortaya. Maçın başında golü bulsak da, ikinciyi atmak gerekirken gol yedik. İkinci yarıda aynı tempoyla devam ettik. Duran toptan golü bulduk. Selçuk’un ortası, Chedjou’nun kafa vuruşu... Zaten onlar önceden planlayıp konuştular. Çok güzel bir gol oldu. Rakibin hızlı hücumları vardı, önlem almakta zorlansak da, başarılı olduk” dedi.

‘Hamit inanılmazdı’

Fener derbisiyle ilgili sorulara, “Önce Manisa maçı var. Ona hazırlanacağız. Ondan sonra Fenerbahçe maçına bakacağız” cevabını veren Hamza hoca, Semih’in yokluğunda şans bulan Koray’ın çok iyi bir performans ortaya koyduğunu belirterek, “Tüm olasılıkları deniyoruz. Hamit de çok iyiydi. Ondan bu kadarını beklemiyorduk. Açıkları inanılmaz kapattı. Ayrıca ameliyat olan Melo’nun soyunma odasına gelip arkadaşlarına destek vermesi çok güzeldi” açıklamasını yaptı.

‘Yönetim etkilemiyor’

Hamza hoca, hafta içinde yaşanan yönetim kriziyle ilgili olarak da, “Yönetim içinde sıkıntılar varsa bile, bu bizi etkilemiyor. Zaten suskunluk varsa, bir şey çıkmıyor demektir. Eğer mücadele varsa, bir şeyler ortaya çıkıyordur. Başkanımız, Abdurrahim Albayrak ve diğer yöneticilerden çok memnunuz. Bize destek veriyorlar” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ