MENÜ

Hamdi Yasaman: Fenerbahçe bizden çok çekindiğini gösteriyor!

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Fenerbahçe yönetimine seslenip eleştiri yaptı.

Hamdi Yasaman: Fenerbahçe bizden çok çekindiğini gösteriyor!

Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman" Fenerbahçe yönetimi hakemi etkilemeyi bıraksınlar. Bunu hep yapıyorlar. Artık bu işi bıraksınlar. Hakemleri baskı ve etki altına almak adina bunu yapıyorlar. Doğru bulmuyorum. Yine derbiye günler kala demeçler verip baskı kurmaya çalışıyorlar" dedi.

Galatasaray
eski başkanı "Cüneyt Çakır şaibeli hakem" ifadesi sorulduğunda "Cüneyt Çakır neden şaibeli hakem olsun. Şaibe falan yok bana göre. Niye böyle dedi anlamadım" diye konuştu.

Türk Telekom Arena'da Kayseri ekibini 3-1 yendikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Yasaman, şampiyonluk yarışında yollarına kayıpsız devam ettiklerini belirterek, "Güzel bir galibiyet oldu. Yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. Her maç zor. Artık haftaya bakıyoruz. Haftaya Fenerbahçe'yi yenmek için gideceğiz. Fenerbahçe de bizden çok çekindiğini gösteriyor. Geçen haftadan beri hakemleri etkilemek için beyanatlar veriyorlar ama bunlar bizim için fark etmez. İnşallah haftaya galip geleceğiz. Aziz Yıldırım nerede oturacaksa otursun, Galatasaray golünü atacaktır" diye konuştu.


Galatasaray-Kayseri Erciyesspor maçında bir ilk!


Hamdi Yasaman, Futbolcuların Uygunluğu ve Yerli Futbolcu Teşvik Sistemi'yle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na yaptıkları başvurunun ardından yönetim kurulu toplantısında yaşanan gerginlik ve sonrasında başvurularını geri çekmeleriyle sonuçlanan süreçle ilgili bir soru üzerine, şunları kaydetti:

"Bir iletişim sorunu oldu. Müracaat ettik, sonra çoğunluk itiraz etmeyi doğru bulmadı. Genel olarak bu düzenlemeyi tasvip ediyoruz. 1-2 noktada itirazımız olabilirdi ama çoğunluk yapmak istemedi. Çoğunluk esas, başkan ve çoğunluk geri alınmasını istedi. Normal bir yol. Orada bir iletişim kopukluğu oldu, yoksa başkandan habersiz bir şey yapmak söz konusu değil.

Haberin Devamı
YORUM YAZ