MENÜ

Galatasaray 3-1 Kayseri Erciyesspor

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının açılış maçında Galatasaray sahasında Kayseri Erciyespor'u 3-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Galatasaray 3-1 Kayseri Erciyesspor

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının açılış maçında Galatasaray sahasında Kayseri Erciyesspor'u konuk etti. Galatasaray Teknik Direkötür Hamza Hamzaoğlu, Kayseri Erciyesspor karşısında Fenerbahçe derbisi öncesi Burak'sız ve Semih'siz bir kadro oluşturdu.

Fernando Muslera 150. kez sarı kırmızılı formayla

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Muslera sarı kırmızılı forma ile dördüncü sezonda yer alırken Erciyes maçında 150. kez sarı kırmızılı formayı giymiş oldu. Galatasaraylı taraftarlar takımları lider olmasına karşın tribünleri yine tamamen doldurmadılar. Türk Telekom Arena'nın tribünlerinde büyük boşluklar vardı.

Maç Galatasaray'ın vuruşu ile başladı.

Maçın ilk tehlikeli atağını konuk ekip gerçekleştirdi. Serdar Gürler'in 3. dakikada ceza sahası dışından vuruşunu Muslera tuttu.

Galatasaray 1-0 önde

Sarı-Kırmızılı ekip, 5. dakikada Umut Bulut'un attığı golle 1-0 öne geçti. Bruma'nın ceza sahası çizgisinden vuruşunda kaleci Zülküf'ten dönen topu Umut Bulut ağlara gönderdi.

17. dakikada ikinci gole çok yaklaştı. Bruma sağ kanattan süratle ceza sahasına girdikten sonra kaleci Zülküf ile karşı karşıya kaldı. Bruma'nın ayağının dışıyla yaptığı vuruş kaleciyi geçip kaleye yöneldi ancak Caner Osmanpaşa kafayla topu çizgi üzerinde uzaklaştırdı.

Konuk Ekip Kayseri Erciyesspor 30. dakikada oyuncu değişikliği yaptı. Mehmet Özdilek tatktik değişikliği nedeniyle Caner Osmanpaşa'yı oyundan çıkararak sahaya Barış Memiş'i sürdü.

Kayseri Erciyes skoru eşitledi: 1-1

32. dakikada Kayseri Erciyesspor 1-1'lik beraberliği yakaladı. Drenthe'nin ceza sahasına doğru ortasında Vleminckx topa gelişine vurarak Muslera'nın sağından topu ağlara gönderdi ve Kayseri Erciyesspor'a beraberliği getirdi.

İlk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Cim Bom bir kez daha öne geçti

53. dakika da Galatasaray bir kez daha öne geçiyor. Selçuk İnan'ın kullandığı serbest vuruşta arka direkte iyi yükselen Aurelien Chedjou kafa ile topu Kayseri Erciyesspor ağlarına göndererek takımını bir kez daha öne geçirdi.

Sneijder son sözü söyledi

Maçın uzatma dakikalarında Wesley Sneijder skoru 3-1'e taşıdı. Topla birlikte ceza sahası içine giren Wesley Sneijder'in şutunda top kaleci Zülküf'ten döndü. Geri dönen topa sert vuran Hollandalı topu ağlara gönderdi ve skoru 3-1 yaptı.

Galatasaray, Kayseri Erciyesspor'u 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.


Aurelien Chedjou, Fenerbahçeli yıldızı yakaladı

Haberin Devamı
YORUM YAZ