MENÜ

De Jong imzaladı, Van der Vaart da yolda!

Bu sezon bonservis bedellerine servet harcayan fakat hüsrana engel olamayan Trabzonspor, artık işi daha sıkı tutuyor. Sezon sonu serbest kalacak Milan'ın yıldızı Nigel De Jong ile şimdiden ön protokol imzalayan Fırtına, bir başka Hollandalı süperstar Van der Vaart ile de gelecek sezon için söz kesti.

De Jong imzaladı, Van der Vaart da yolda!

Bu sezon birbirinden yetenekli oyuncuları kadrosuna katan fakat hem ligde hem de Avrupa’da istediğini elde edemeyen Trabzonspor’da gelecek sezonun transfer listesi şekillenmeye başladı. Cardozo, Waris, Constant, Medjani, Yatabare, Mehmet Ekici gibi yıldızları kadrosuna katarak sezona giren,ara transferde de Erkan Zengin, Aytaç Kara, Uğur Demirok ve Hakan Arıkan takviyeleriyle 100 milyon Euro’ya yakın harcama yapan Fırtına, 2015-2016 sezonunda aynı hataya düşmemek adına bonservis bedeli olmayan yıldız isimlerle görüşmeye başladı. İlk bomba ise, Hollanda futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli orta sahaların başında gelen Milanlı yıldız Nigel De Jong.

Libero sorununu çözecek

Hollanda basınında ortaya atılan iddialara göre sezon sonunda İtalyan devi Milan’la sözleşmesi sona erecek usta ön libero ile anlaşma sağlandı. Kariyerinde Manchester City, Ajax gibi Avrupa’nın dev kulüplerinde forma giyme şansı bulan 30 yaşındaki oyuncu, resmi anlaşmaya imza atması halinde Ersun Yanal’ın sezon başından bu yana sıkıntı yaşadığı ön libero sorununu tamamen ortadan kaldırmış olacak.


Napoli'de 1 Türk taraftar gözaltına alındı


Van der Vaart söz verdi

Trabzonspor’da Nigel de Jong sevinci yaşanırken, Ersun Yanal’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği bir başka Hollandalı oyuncu Rafael van der Vaart için de girişimler hız kazandı. Hamburg ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilememe kararı alan 32 yaşındaki oyuncunun Türkiye’de forma giymeye sıcak baktığı öğrenilirken, Bordo-Mavili yönetimin yıldız oyuncuyla söz kestiği öğrenildi

Haberin Devamı
YORUM YAZ