MENÜ

Selçuk Ernak: İyi başlangıç yapmak istiyorum

Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak: "Sahamızda karşılaşacağımız Muratbey Uşak Sportif'i yenerek iyi bir başlangıç yapmak istiyorum" dedi.

Selçuk Ernak: İyi başlangıç yapmak istiyorum

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit’in yeni başantrenörü Selçuk Ernak, bu haftaki rakipleri Muratbey Uşak Sportif’i yenerek, iyi bir başlangıç yapmak istediğini söyledi.

Banvit takımının yeni antrenörü Ernak, öncelikli hedeflerinin geçmiş yıllarda olduğu gibi kendi sahalarındaki maçlarda tempolu ve sert bir basketbol oynamak olduğunu ifade etti. Taraftar ve saha avantajını kullanarak galip gelmeyi planladıklarını dile getiren Ernak, "Sahamızda karşılaşacağımız Muratbey Uşak Sportif’i yenerek, iyi bir başlangıç yapmak istiyorum. Rakibimiz çok sert ve tempolu oynayan bir takım, bugüne kadar saygıdeğer işler yaptı. Takım olarak bunun bilinciyle müsabakaya hazırlanıyoruz" dedi.

Bu maçın ardından kendilerini zor bir sürecin beklediğini ifade eden Ernak, "İtalya’nın Roma takımıyla karşılaşacağız. Ardından Darüşşafaka Doğuş ile deplasmanda oynayacağız. Ardından yine bizi yine deplasman maçları bekliyor" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ