MENÜ

Recep Bölükbaşı: Fernandao ve Josue bitiyor!

Performanslarıyla Timsah'ı uçuran Fernandao ve Josue hakkında konuşan Timsah'ın patronu, “Mart ayında Portekiz ve Brezilya'ya gidip bu işi bitireceğiz” dedi.

Recep Bölükbaşı: Fernandao ve Josue bitiyor!

Bursaspor’un bu sezonki flaş isimleri Fernandao ve Josue’nin takımdaki gelecekleri Yeşil-Beyazlı taraftarların en çok merak ettiği konu. Çünkü her iki oyuncu kiralık ve sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek. Attığı 13 golle krallık yarışında zirvede olan, performansıyla Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transfer listesine giren Fernandao ile 10 numara mevkiinde Batalla’dan sonra taraftarı heyecanlandıran ilk isim olan Josue için müjdeli haberi başkan Recep Bölükbaşı verdi. Her iki oyuncu için de çalışmaların sürdüğünü dile getiren Timsah’ın patronu, “Bu iki başarılı oyuncunun bonservislerini almak istiyoruz. Bu konuda temaslarımız sürüyor. Mart ayı içerisinde Josue için Portekiz’e, Fernandao için de Brezilya’ya giderek bu oyuncuların kulüpleriyle görüşme yapacağız ve inanıyorum ki bu işi bitireceğiz” dedi.

‘Kendi ellerimle götürürüm’

Başkanın gündeminde Ozan Tufan da vardı. Bölükbaşı, Atletico Madrid’den teklif geldiği iddiasını da yanıtsız bırakmadı, şunları söyledi: “İspanyol kulübünün izlediğini biz de gazetelerden öğrendik. Şu an bir teklif yok. İstediğimiz parayı verirlerse kendi ellerimle İspanya’ya götürürüm.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ