MENÜ

Ordu huzur istiyor

Karşıyaka ile deplasmanda karşılaşacak Orduspor'da başkan Nedim Türkmen çarpıcı açıklamalarda bulundu. Zorlu maça iyi hazırlandıklarını kaydeden Karadeniz temsilcisinin patronu, "Teknik heyet ve oyuncularımız iyi hazırlandı ama bizim bu dönemde her şeyden fazla huzura ihtiyacımız var" ifadesini kulandı.

Ordu huzur istiyor

PTT 1. Lig'in dibine demir atan Orduspor'da Karşıyaka maçının hazırlıklarına devam etti. İzmir'de oynanacak zorlu 90 dakika öncesi çarpıcı açıklamalar yapan başkan Nedim Türkmen, her şeyden önce huzura ihtiyacı olduğunu dile getirdi. "Teknik heyet ve oyuncularımız iyi hazırlandı ama bizim bu dönemde her şeyden fazla huzura ihtiyacımız var" diyerek söze başlayan Türkmen, bazı dış etkenlerden genç oyuncuları korumaya çalıştıklarını söyledi.

'Reklam yapmasınlar'

Karşıyaka maçında sonuç kadar oyuncuların ortaya koyacakları mücadele örneğinin de önemli olduğunu anlatan Türkmen, şöyle konuştu: "Hafta boyunca teknik heyet ve oyuncularımız iyi hazırlandı ama bizim bu dönemde her şeyden fazla huzura ihtiyacımız var. Huzur ve sükunet içerisinde bu dönemi atlatmak istiyoruz. Onun için Karşıyaka maçında sonuç kadar genç oyuncularımızın ortaya koyacağı mücadele örneği de çok önemli. Çünkü onları son dönemde bazı dış etkenlerden koruma çabamız var. Özellikle ’maçı kazanırsanız şu kadar prim vereceğiz’ yönünde yapılan açıklamaları doğru bulmuyoruz. Bu çocuklar daha 18 yaşındalar ve profesyonelliğe yeni adım atacak yaştalar. Yapılan bu tür söylemler onlara zarar veriyor. Prim veya başka bir şey yapılacaksa gizlilik içerisinde yani reklam malzemesi yapılmadan hayata geçirilmeli." Türkmen, Karşıyaka maçında genç oyunculara güvendiklerini, iyi bir sonuçla sahadan ayrılmak arzusunda olduklarını sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ