MENÜ

Liverpool'da Emre Can sürprizi

Beşiktaş karşısında Henderson'un yokluğunda Brendan Rodgers, Emre Can'ı orta sahaya çekip, savunmaya da Toure takviyesi yapacak.

Liverpool'da Emre Can sürprizi

Liverpool'un bugün Beşiktaş'a karşı nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağı merak konusu oldu. Takımda sakat ve cezalı oyuncularla 7-8 eksiğin olduğu İngiliz takımında en önemli değişiklik Türk futbolcu Emre Can ile yaşanacak.

Teknik Direktör Brendan Rodgers'ın 21 yaşındaki oyuncuyu, yaşanan sakatlıkların ardından gerçek bölgesi olan orta sahaya döndürmeye hazırlandığı ortaya çıktı. Jordan Henderson'un sürpriz sakatlığında, üçlü savunmada yer alan Emre Can'ın öne kaydırılacağı ve siyah-beyazlılara karşı Henderson'un yokluğunda ön libero olarak görev yapacağı belirtildi.

Emre Can'ın ilk transfer edildiğinde bir orta saha oyuncusu olarak transfer edildiği, dolayısıyla bu bölgede oynamasının sıkıntı yaratmayacağına dikkat çekildi. Türk asıllı Alman futbolcuya orta sahada Joe Allen'in partnerlik etmesi bekleniyor.

Henderson'un yokluğunda Skrtel'in sahaya kaptan olarak çıkacağı, savunmaya da Kolo Toure takviyesi geleceği belirtildi. Bu iki oyuncuya ek olarak Lovren'in savunma üçlüsünü tamamlayacağı kaydedildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ