MENÜ

Denizlispor'da hedef 3 puan

Ligde sıkıntılı bir dönem geçiren Denizlispor, zorlu Giresun deplasmanından galibiyet ayrılmanın planyarını yapıyor. Yeşil-Siyahlılar'ın yeni teknik patronu Mehmet Altıparmak, Osmanlı beraberliği ile moral bulduklarını Karadeniz'den de galibiyetle dönmek istediklerini dile getirdi.

Denizlispor'da hedef 3 puan

PTT 1.Lig’de 18 puanla düşme potasında yer alan Denizlispor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçına kilitlendi. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, geçen hafta deplasmanda alınan Osmanlıspor beraberliği ile büyük moral bulduklarını söylerken, "Geldiğim günden bu yana normal idmanların yanı sıra motivasyon çalışmalarına ağırlık veriyorum. Tüm futbolcularım Giresunspor galibiyetine odakladı" diye konuştu.

İzmir, İstanbul, Trabzon ve Giresun

Ayağa pas yapan ve keyif veren bir takım olduklarını ifade eden Altıparmak, "Sisteme takılı bir antrenör değilim. Futbolcu yaptığı işten keyif alıyorsa sistem zaten başarılı olur. Oyuncularıma asla bulunduğumuz yeri hak etmediğimizi söylüyorum. Bir ön önce buradan kurtulacağız" yorumunu yaptı. Karayolu ile yarın İzmir’e gidecek Denizlispor, uçakla İstanbul aktarmalı Trabzon’a, oradan da yine karayolu ile Giresun’a geçecek.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ