MENÜ

Çıraktan ustaya övgüler

Adanaspor maçının kendisi için ayrı bir önem taşıdığını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, Turuncu-Beyazlıar'ın teknik patronuna övgüler yağdırdı. "14 yıl beraber çalıştığım, benim ustam" diyen Altın, "Duayen bir teknik adam olan Güvenç Kurtar hocamla karşı karşıya geleceğiz. Bakalım ondan neler öğrendik, göreceğiz" yorumunu yaptı.

Çıraktan ustaya övgüler

PTT 1’nci Lig ekiplerinden Samsunspor, bu hafta oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde sürdürdü. Teknik direktör Erhan Altın nezaretinde gerçekleşen idman, düz koşu ile başladı. Ardından 5’e 2 oynayan kırmızı beyazlılar, daha sonra istasyon çalışması yaptı. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kırmızı-Beyazlılar'ın teknik patronu Erhan Altın, Kayserispor karşısında alınan galibiyeti unuttuklarını söyledi. Önlerinde Adanaspor ile oynayacakları çok önemli bir karşılaşma olduğunu hatırlatan Altın, "Benim için bu karşılaşmanın ayrı bir anlamı var. 14 yıl beraber çalıştığım, benim ustam, duayen bir teknik adam olan Güvenç Kurtar hocamla karşı karşıya geleceğiz. Bakalım ondan neler öğrendik, göreceğiz" dedi.

'13 zorlu maç var'

Bir haftadır yardımcıları ile birlikte Adanaspor’u analiz ettiklerini dile getiren Altın, şöyle devam etti: "Gözlemlerimizi oyuncularımızla paylaşıyoruz. Rakibimiz iyi bir takım. İyi kapanan, orta alanda tempo yapan, çok süratli futbolcuları var. Onlara önlem alıp, pozisyon yaratabilmek için çabalayacağız. Dünyada artık futbol değişti. Futbol tek taraflı değil, takım olarak hem ofansif, hem de defansif olarak oynanıyor. Takım halinde hareket ettiğiniz sürece başarı geliyor. Biz de şükürler olsun ki bunu oturtturduk. Bu sistemde devam edeceğiz. Tüm takımlara saygı gösteriyoruz. Önümüzde 13 tane zorlu karşılaşma var. Bunları inşallah tökezlemeden tamamlamak istiyoruz. İyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışı sürdürmek istiyoruz."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ