MENÜ

Çaykur Rizespor için kurtuluş savaşı

Ligin dibinden bir an önce uzaklaşmak isteyen Çaykur Rizespor'da Eskişehir karşılaşmasına, 'Kurtuluş maçı' gözüyle bakılıyor. Teknik direktör Hikmet Karaman, “Mutlaka kazanmamız gerekiyor” dedi.

Çaykur Rizespor için kurtuluş savaşı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Eskişehirspor maçının kendileri için kurtuluş savaşı olacağını söyledi. Geçen hafta ligin en fazla gol atan takımı olan Bursaspor’a karşı galibiyeti kaçırdıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, “Bu sezon sahamızda kazanamadık. Geçen yıl da 16 hafta galip gelinemeyen bir dönem olmuştu. Teknik heyet olarak bu duruma yoğunlaştık. Şartlar ne olursa olsun bu gidişi kırmalıyız. Eskişehirspor maçı kurtuluş savaşımız olacak. Bunu söylerken kendimize baskı oluşturmak istemiyorum ama mutlak suretle bu maçı en iyi şekilde bitirmemiz lazım” diye konuştu.

Rakibin nasıl oynadığını bildiklerini vurgulayan Karaman, taraftar desteğine en fazla ihtiyaç duydukları bir dönemde olduklarını anlatırken de şunları söyledi: “Seyircinin 12’inci adam gücü futbolcuya motivasyon olarak yansır. Baskı oluşturmalıyız. Sakat ve cezalımız yok. Maça hazırız. Kazanırsak avantaj yakalarız.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ