MENÜ

Buca'da Bahadır'dan sürpriz kadro!

Geçtiğimiz hafta evinde yitirdiği 3 puan sonrası yeniden düşme hattının içinde kalan Bucaspor, Bolu'dan galibiyetle dönmeyi planlıyor. Batuhan ve Gökhan'ı evde bırakan teknik direktör Mustafa Bahadır, U21'den Samet ve daha önce gönderilmesi yönünde rapor verdiği Nsaliwa'yı kadroya dahil etti.

Buca'da Bahadır'dan sürpriz kadro!

PTT 1. Lig’de Albimo Alanyaspor’a sahasında 3-2 yenilerek yeniden düşme potasına geriliyen Bucaspor, 22’inci haftanın açılış maçında yarın deplasmanda Boluspor’la karşı karşıya gelecek. Bolu Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak zorlu randevuyu Abdullah Yılmaz yönetecek. Ligin en kötü deplasman performansına sahip takımı olan Sarı-Lacivertlier, 'Yarenler Diyarı'ndan puanla dönerek Albimo Alanyaspor yenilgisini telafi etmek için ter dökecek.

Erkan Taşkıran kadroda

U21 takımından Samet’in yanı sıra kısa süre önce gönderilmesi yolunda rapor verdiği Nsaliwa’yı Bolu’ya götüren teknik direktör Mustafa Bahadır, sol bek Batuhan ve stoper Gökhan’ı kadroya almadı. "İki oyuncunun mental ve fizik olarak fayda sağlayamayacağını düşündüm" diyen İzmir ekibinin teknik patronunun, Batuhan ve Gökhan’ı Albimo Alanyaspor maçındaki kötü performansları nedeniyle evde bıraktığı öğrenildi. Sol dizindeki sakatlık nedeniyle 3 maçtır oynamayan sol kanat Erkan Taşkıran da Boluspor kadrosunda yer aldı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ