MENÜ

Altınordu'nun derdi basit goller

Altınordu Futbol Direktörü Murat Dizdar, kolay gol yeme alışkanlığından yakındı. Bu sorunu kısa sürede çözeceklerine inandıklarını belirten Dizdar, Alanya'dan da galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

Altınordu'nun derdi basit goller

PTT 1. Lig’de son 4 haftada 8 puan toplayarak alt gruptan kopan Altınordu’da pazar günü deplasmanda oynanacak Albimo Alanyaspor maçının hazırlıkları sürerken, futbol direktörü Murat Dizdar, kolay gol yeme alışkanlığından yakındı. "Eğer basit goller yemeseydik, 4 haftalık periyodu kayıpsız geçebilirdik" diyen Dizdar, "Biraz daha dikkatle bu sorunu aşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Eroğlu'nun zor seçimi

Alanya’da kendilerini çok zor bir doksan dakikanın beklediğini hatırlatan Murat Dizdar, "Aynı birliktelik ve inançla mücadele eder, futbol şansı da yanımızda olursa, Alanya’dan 3 puanla dönebiliriz" dedi. Kırmızı-Lacivertli ekipte eksik bsulunmazken, teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun, Giresunspor randevusunda gol atan Taha ile cezası biten Göksu arasında seçim yapmakta zorlandığı öğrenildi. Eroğlu'nun bu ikili hakkında son kararını maç saati vereceği kaydedildi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ