MENÜ

Yalçın Karadeniz, Bilic'i hedef aldı

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, teknik direktör Slaven Bilic'i hedef aldı.

Yalçın Karadeniz, Bilic'i hedef aldı

BJK Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Best FM’de yayınlanan “Gökhan Dinç ile Basın Tribünü” programında Spor Müdürü Gökhan Dinç’in sorularını yanıtladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’i hedef alan konuşmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

'Beşiktaş, Bilic için iyi bir takımdır'

Karadeniz, yaptığı 'Bilic giderse üzülmem' açıklaması için, "Daha lig devam ediyor. Bizim kendisiyle hiçbir problemimiz yok. Buna rağmen Bilic giderse, kendi düşüncesiyle hareket ediyor diye üzülmeyeceğimi ifade etmiştim. Beşiktaş, Bilic için iyi bir takımdır. Onun her dediğini yönetim yerine getiriyor. Bu imkanlar varken gidecekse üzülmem" diye konuştu.

'Beşiktaş için başarı şampiyonluktur'

Bilic’in başarısı hakkında konuşan Yalçın Karadeniz, "Beşiktaş için başarı şampiyonluktur. Bilic ile 2. senemizdeyiz ve şampiyonluk yolunda ilerliyoruz. O neticeyi almadan, Bilic’in kalması veya gitmesi konuşuluyorsa üzülmem onun gitmesine. İyisiyle kötüsüyle konumum gereği eleştirilerde bulunuyorum. İyi olanı alkışlarım, kötü olanı da söylerim. Onları sevmiyorum veya beğenmiyorum anlamı taşımaz. Beşiktaş’ı çalıştıran çok hoca olur, Beşiktaşlı olarak yetişen çok hoca var" dedi.

'Sergen’in biraz daha yetişmesi gerektiğini düşünüyorum'

Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulunan Karadeniz, "Sergen’i seviyoruz. Bizden yetişmiş bir arkadaşımızdır. İstikbali açık biridir. Biraz daha yetişmesi gerektiğini düşünüyorum. İnşallah Beşiktaş’ta yer alır. Bir tek Sergen Yalçın değil, Beşiktaş’ta yetişmiş diğer arkadaşlarımız da takımda yer alırlar" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ