MENÜ

Trabzonspor'a Yusuf Erdoğan müjdesi!

Trabzonspor son günlerde en sevindirici haberi Yusuf Erdoğan'dan aldı. Fenerbahçe maçında sakatlanan genç futbolcunun Pazartesi günkü maçta Kardemir Karabükspor karşısında oynayabileceği öğrenildi.

Trabzonspor'a Yusuf Erdoğan müjdesi!

Süper Lig'de kötü günler geçiren Trabzonspor’a müjdeli haber geldi. Fenerbahçe maçında sakatlık yaşayan ve takımını son 3 maçta yalnız bırakan Yusuf Erdoğan’ın iyileştiği öğrenildi. Sol bek pozisyonunda ciddi sorunlar yaşayan Bordo-Mavililer’de teknik direktör Ersun Yanal, zorunlu olarak İshak Doğan ve Musa Nizam’a şans veriyordu. Napoli ve Kasımpaşa karşısında İshak’ı oynatan deneyimli çalıştırıcı, öğrencisinin performansı nedeniyle hayal kırıklığı yaşadı. Ersun hoca, Yusuf’u zorlu Fenerbahçe maçında sol bekte oynatmıştı. Futbolcusunu söz konusu mevkiide beğenen Yanal’ın, bir aksilik yaşanmaması halinde Karabük sınavında aynı taktiği uygulacağı öğrenildi.

Maç saatinde belli olacak

Ersun hocanın tedbir amaçlı olarak Yusuf’u Napoli maçında oynatmaması bekleniyor. Fakat son karar karşılaşma saatinde netlik kazanacak. Sol bekte İshak Doğan’ın Napoli hücumcuları karşısında zayıf kalması nedeniyle bütün oklar Yusuf’un oynayacağı yönünde.

Haberin Devamı
YORUM YAZ