MENÜ

Rıdvan Dilmen'den şok skor tahmini!

NTVSPOR yorumcusu Rıdvan Dilmen, hafta sonundaki Konyaspor-Fenerbahçe maçı ile ilgili şaşırtan bir tahminde bulundu.

Rıdvan Dilmen'den şok skor tahmini!

Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanan karşılaşmaları değerlendirirken, önümüzdeki haftanın müsabakaları hakkında yorumlarda bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in değerlendirmeleri; "Beşiktaş'la ilgili, "Atiba yok, Gökhan yok, Demba Ba yok, Pedro yok. Bu 11 şampiyonluğa oynayamaz" dedim. Beşiktaş da kaybedecektir, Fenerbahçe de kaybedecektir, Galatasaray da... Artık cicim ayları bitti. Hep fikstür avantajına inanırım ama burada olmuyor. Premier Lig'in lideri Chelsea, Burnley'i yenemiyor. Puan kayıpları başlar, bu saatten sonra. Fenerbahçe, Konyaspor karşısında da zorlanır. İki hafta sonra Beşiktaş, Sivas'a gidiyor. Sivas deplasmanı zor maçtır."

'Fener 0-0, Galatasaray 1-1'


Ünlü yorumcu finalde ise çarpıcı bir öngörüde bulundu: "Üç Büyükler oynadıkları çoğu maçı tek farkla kazandı. Güle oynaya değil ama bir şekilde kazanarak geldiler. Gekas 36 yaşına gelmiş, ceza sahasından top çıkarmış. Artık puan için daha fazla mücadele gerek. Konyaspor-Fenerbahçe 0-0 olursa şaşırmam. Galatasaray-Erciyes 1-1. Bunlar şaşırtmaz. Puan barajı çok yükselmişti, reel rakamlara dönülecektir."


Galatasaray'a dev sponsor

Haberin Devamı
YORUM YAZ