MENÜ

Napoli yolunda Trabzonspor'da dev zirve

Ersun Yanal'ın Kasımpaşa karşılaşmasından sonra direkt Bodrum'a gitmesi camiada huzursuzluk yaratmıştı. Hemen duruma el koyan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Napoli yolunda Yanal'la 2.5-3 saatlik geniş çaplı bir gündem değerlendirmesi yapacak.

Napoli yolunda Trabzonspor'da dev zirve

Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, gündeme ağırlığını koyuyor... Kasımpaşa maçının ardından Trabzon’a dönmeyip direkt Bodrum’a giden teknik direktör Ersun Yanal, yönetim kanadını rahatsız etmişti. Bunun üzerine de birkaç yöneticinin Başkan’a “Ersun hoca ile görüşelim, eğer ortada bir sorun varsa çözelim. Bu tip konuların şehir için ne kadar hassas olduğunu ifade edelim hocamıza” talebini ilettiği öğrenildi. Bu isteği kabul eden Hacıosmanoğlu’nun farklı bir planı olduğu ortaya çıktı. Kamuoyunun karşısında fikir alışverişinde bulunmak niyetinde olmayan Başkan Hacıosmanoğlu’nun Napoli maçı yolunda, takım uçağında Yanal’la geniş çaplı bir durum değerlendirmesi yapacağı belirtildi. Kulübün geleceği için kritik toplantıyı ileri bir tarihe erteleyen Başkan bugün Yanal’la uçakta bir araya gelecek ve önemli bir sorun varsa ikna edici gerekçelerle çözüm yolları aranacak.

Yanal’ın kredisi yüksek

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Yanal’a olan güveninin yüksek olduğu kulislerde konuşuluyor. 2 sezon boyunca 4 hocayla çalışan Hacıosmanoğlu da yeni bir teknik adamla anlaşma gibi bir lüksünün olmadığının farkında. Süper Lig’de şampiyonluk yaşamış Yanal’ın kredisi o yüzden Başkan’ın gözünde yüksek. Yol boyunca yaklaşık 2.5-3 saatlik bir toplantı yapacak olan ikilinin arasında olumsuz bir durumun olmadığı gelen haberler arasında. Açığa çıkmış herhangi bir sıkıntı varsa da burada tatlıya bağlanmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ