MENÜ

Kayseri Erciyes tek yürek

Galatasaray'la İstanbul'da karşılaşacak olan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor'da camia zorlu 90 dakika öncesi yemekte buluştu. Melikgazi Belediye Başkanı ce kulübün onursal başkanı Memduh Büyükkılıç, Mavi-Siyahlılar'a başarı diledi. Takım kaptanı Necati Ateş de "Yaşadığımız bu güzelliği Galatasaray maçını alarak taçlandırmak istiyoruz" dedi.

Kayseri Erciyes tek yürek

Spor Toto Süper Lig temsilcilerinden Kayseri Erciyesspor’da yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanları Melikgazi Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile akşam yemeğinde bir araya gelerek, zorlu Galatasaray karşılaşması öncesi moral depoladılar. Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve futbolcuların tam kadro katıldığı yemek oldukça neşeli ve keyifli bir ortamda gerçekleşti. Torku Konyaspor karşısında alının 3-0'lık galibiyetin morali takım üzerinde olumlu yönde büyük etki yaptığı gözlenirken, futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekti.

Abdullah Gül'den mesaj var
Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Erciyesspor Kulübü Onursal Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç "Amacımız değerli hocam ve sizlerle bir arada olmak, sohbet edip keyifli bir akşam geçirmek. Az önce 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ü karşıladık. Buraya gelmek için kendisinden izin istedim. Sayın Gül’ün sizlere selamı var ve sizlere başarılar diliyor. Kayseri her zaman başarıyı takdir etmesini bilir. O açıdan ben inanıyorum ki, Süper Lig'in en centilmen takımı olarak başarıyı arzulayan yapıdasınız. Spor, centilmenlik ve dostluktur. Futbolda bu sporun dinamosu ve öncüsü herkes tarafından dünya literatüründe kabul gören ortak bir dildir. Bu dostluğu pekiştirme adına sizlere başarılar diliyorum. Zaman zaman mağduriyetimiz oluyor, ancak inanıyorum ki hak yerini bulacaktır. Kayseri'nin hizmetkarları olarak sizlere başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Kaptandan galibiyet sözü

Teknik Direktör Mehmet Özdilek de yaptığı açıklamada, "Çok kısa ve öz olarak söylemeliyim, bu güzel düşüncelerinize katılmamak elde değil. Bir konuyu bu kadar net ve anlaşılabilir şekilde izah etmek çok önemli. Biz de burada olmaktan sizinle bu akşamı yaşamaktan son derece çok mutluyuz. Aynı gönül birliği ve dil birliği ile düşüncelerinize katılıyoruz. Bu akşam bir başlangıç olur ve bundan sonraki süreçte de inşallah bu birliktelik güçlenerek devam eder"dedi. Kaptan Necati Ateş ise, "Takım kaptanı olarak ve arkadaşlarım adına bu güzel organizasyondan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Galatasaray maçını alarak, yaşadığımız bu güzelliği taçlandıracağız ve Kayserililer'in yüzünü güldüreceğiz" yorumunu yaptı.

IHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ