MENÜ

Denizli Belediye'de Dinçel bıraktı

Denizli Büyükşehir Belediyespor'da, teknik direktör Selahattin Dinçel görevinden istifa etti. Dinçel ile birlikte 4 yardımcısı da ayrıldı.

Denizli Belediye'de Dinçel bıraktı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor ile sezon başında anlaşan teknik direktör Selahattin Dinçel, ligin 22. haftasında oynanan Yeni Diyarbakır karşılaşması sonrası görevinden istifa ettiğini açıkladı. Dinçel ile birlikte yardımcıları Nazım Gülay, Cahit Paşa, Altınay Çetin ve Orçun Kutlu da ayrıldılar. Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu’na istifasını sunan teknik direktör Dinçel, haftanın ilk antrenmanına çıkmadı. Başkan Uzunoğlu, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Teke, Akın Çelik ve Süleyman Erdoğan, teknik direktör Selahattin Dinçel ile birlikte futbolcularla Gümüşler Stadı’ndaki antrenman sonrası, sahada konuşma yaptılar.

'Çok çabaladık ama...'

Uzunoğlu futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, "Teknik direktör Dinçel’i istifasından döndürmek için çok çabaladık ama hocanın kararlı tutumu sonrasında yapacak bir şeyimiz kalmadı. Başka kulüpler hoca kovar, biz kalması için ısrarcı olduk. Kendisinin aldığı karara bizlerde şaşırdık. Her şeye rağmen Türkiye’de eşine ender rastlanan biçimde, hoca ile birlikte futbolcularla konuşup, dostça ve medenice yollarımızı ayırdık. Kendisi ve ekibine başarılar dileriz. Yolları açık olsun. Takımı şu anda yardımcı hocamız olan İbrahim Çelik, altyapı hocalarımız Zinnur Hoşsöz, Faruk Işık, Kürşat Taş ve Ferruh Erdoğan ile birlikte çalıştıracak" dedi.

IHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ