MENÜ

Aziz Yıldırım'dan zehir zemberek açıklama!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Samandıra'da basına açıklama yaptı. MHK'yı topa tutan Fener'in patronu, "Böyle hakem hataları olursa o sahanın ortasına otururum" dedi.

Aziz Yıldırım'dan zehir zemberek açıklama!



Fenerbahçe Kulübü
Başkanı Aziz Yıldırım, Samandıra'da açıklamalarda bulundu.

Sarı-Lacivertliler'in başkanı Aziz Yıldırım'ın kullandığı ifadelerden satır başları şöyle:

Herkese iyi akşamlar. Malatya'daki kazada hayatını kaybeden askerlerimize başsağlığı diliyorum. Arkadaşlar aslında konuşmuyorduk konuşmayacaktık da bazı gazetelerde MHK Başkanı'nın hakemle ilgili açıklamalarını görünce açıklama yapma ihtiyacı hissettik. Şimdi konuşma mecburiyetimiz var. Hakem hata yapar bunu hepimiz biliyoruz. Ama hakem hata yapınca onu kabul edecek olan da MHK'dır.

İlk yarıda sakatlıklar yaşandı, içeriye doktorları çağırdılar devreyi 1 dakika uzattı. Bizim oyuncular kontraya kalktıklarında bizim oyuncular hakeme soruyorlar, "Daha çok var" diyor. Şimdi Emre'ye rakibin bastığı pozisyon kırmızı kart. Mehmet Topal'a yapılan hareket. İzlediğinizde göreceksiniz. 4. hakem, 'Özgür at at 27 numarayı at' diye bağırıyor. Yusuf Namoğlu evinden duyamamış. Bizim yardımcı hakemler kaç tane oyuncumuzu attılar. Yardımcı hakemler niye atmadı şimdi. MHK Başkanı Yusuf Namoğlu bunu bilmiyorum. 4. hakem, '5 defa at at Özgür' diye bağırıyor. İsmail Kartal hocamız orada, oyuncular 4-5 tanesi hepsi duyuyor. Bu hakem 8.2 alamaz.

Maçın başından beri Akhisarlı oyuncuların yaptığı fauller vardı, hiçbirine hakem bir şey göstermedi. Hakem maçı katletmiştir. Ha biz kaybettik. Hocamızın da söylediği gibi son 15 dakika disiplinsiz oynadık, kaybettik. Ama hakem hataları Trabzon maçından bu yana başladı. Akhisar maçında ise hakem dağıldı. Mehmet'in pozisyonundan sonra dağıldı. Bu hakem zaten mimli. Antep'te Galatasaray gol atıyor ayağını sallıyor. Bir önceki sezon Drogba'ya penaltı yok veriyor, Galatasaray şampiyon oluyor. Bizim yine ilk yarıdaki maçımızda. Şimdi bizim 3 puan ya da 1 puan kaybımızın hesabını kim verecek, Namoğlu mu verecek!

Trabzon maçından önce Bülent Yıldırım'ı değiştirme planları vardı, 'Değiştirmeyin, biz oynarız' dedi. Önümüzdeki hafta Konya maçı var, başkanı 'Orta oyunları oynanıyor' diyor. Şimdi ben size buradan söyleyeyim, inşallah Konya'da hakem hatası olmaz. Yankaya bir dahaki maça gelemez. Gelirse o stattan çıkamaz.

Şimdi bu hafta Hüseyin Göçek'i verirler, haftaya da Cüneyt Çakır'ı verirler. Fenerbahçe'nin haklarını yedirmem herkes bilsin. Bak hakem hatası olursa o sahanın ortasına otururum. Federasyon da MHK da hakemlerine sahip çıkmasın, hakemine ne ceza verecekse versin. Diğer hakemler de bunlardan cesaret almasın.

Oyuncular gol kaçırabilirler, hata yapabilirler, hakem hatası da var. Ama hakeme sahip çıkmak yok bu şekilde. Ceza verirsin. Biz de deriz ki hakem de bizim gibi ceza aldı. Ama her oyuncu her şeyi doğru yapamaz. 11 tane sahaya çıkan oyuncunun hiçbiri Messi değildir. Hepsinin kendine özel meziyeti vardır. O nedenle de Fenerbahçe'de oynuyordur. O yüzden yorumcuların oyuncular hakkında böyle yorum yapma hakkı yoktur. Fenerbahçe'den bir idareci hakemi arayıp konuşmuş mu, hakemi şikayet etmiş mi? Hep federasyon başkanlarına, 'Adalet olun' demişizdir. Yusuf Namoğlu sanıyor ki, hakemine sahip çıktın. Sahip çıkmadın. Ama şimdi cezayı çekmeyecek maça gelecek, nasıl gelecek! Bütün millet ayağa kalkar.

Bu saatten sonra verseler de cezayı ne olur. Bize verilen cezayı neyi değiştirir. Gidiyorum oturuyorum. Canlı olarak maçı izlemiyorum sadece.

Aziz Yıldırım, Kenan Evren Lisesi ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

Milli Eğitim Bakanı'ndan 1 yıldır randevu istiyorum. Vermiyorlar. Bugün yine aradım. Randevu verirse gidip çözeceğiz. Vermezse mahkemeye gideceğiz. Türk devletinin mahkemelerine gideceğiz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ