MENÜ

Mesut Hoşcan: Farkı kaçırdık!

Beşiktaş'ı zirveden eden Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, FANATİK'e konuştu: Herkes gördü ki, Beşiktaş'ı yalnızca yenmedik, farkı da kaçırdık. Kalan 13 maçın hepsi final. Eskişehirspor'u çok daha iyi yerlere getireceğiz. Bu hafta Rize'yi de yeneceğiz.

Mesut Hoşcan: Farkı kaçırdık!

Eskişehirspor’da bayram havası... Beşiktaş’ın zirve yoluna taş koyan, elde ettiği kritik zaferle ateş hattından bir adım daha uzaklaşan Eskişehirspor’da moraller süper. Takımdaki havayı, önceki akşamki nefes kesen 90 dakikayı ve hedeflerini FANATİK’e değerlendiren Kırmızı-Siyahlılar’ın başkanı Mesut Hoşcan farkı kaçırdıklarını iddia etti ve şunları söyledi:

‘11 kişi varsa sorun yok’

Transfer döneminde giden futbolcularımızdan dolayı takımın gücünün düştüğünü söyleyenlere ben katılmıyorum. Beşiktaş karşısında bırakın rakibimizi yenmeyi, farkı kaçırdığımızı herkes gördü. Kalan 13 haftada artık her maç final. Bu hafta oynayacağımız Rize maçı Beşiktaş sınavından bile önemli. Havaya girmiyoruz. Sadece bir maç kazandık. Takımıma ve teknik heyetime güvenim tam. Bu takımı çok daha iyi yerlere getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın artık.”

Ara vermeden başladılar

Bu arada Rize maçının hazırlıklarına ara vermeden başlandı. Tedavileri süren Mirkan ve Ömer idmana katılmazken, Hürriyet, Onur ve Toko ayrı çalıştı. Beşiktaş maçında kaslarında zorlanma olan Kamil ve Kaan’ın ise durumu kontrollerin ardından netlik kazanacak.

M. Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ