MENÜ

Karşıyaka'da Yusuf Şimşek depremi

Karşıyaka Teknik Direktörü Yusuf Şimşkek, Twitter hesabından İzmir ekibinden ayrıldığını açıkladı.

Karşıyaka'da Yusuf Şimşek depremi

PTT 1’inci Lig’de Şanlıurfaspor’a deplasmanda son dakika golüyle yenilerek play off hattının 3 puan gerisine düşen Karşıyaka’da teknik direktör Yusuf Şimşek depremi yaşandı.

Bu sezon özellikle mali sıkıntıların doruğa çıktığı dönemlerde bir kaç kez istifa restihnde bulunan Yusuf Şimşek, Şanlıurfaspor müsabakasından sonra görevinden ayrıldı. Yeşil kırmızılı kulüpte şok etkisi yaratan olay, Şanlıurfa deplasmanı dönüşü Yusuf Şimşek’in Antalyaspor’la anlaştığı haberinin duyulmasıyla patlak verdi.

Geçen sezon devre arasından bu yana yeşil kırmızılı kulüpte görev yapan Yusuf Şimşek, bu sabah yönetimle bir araya gelerek istifasını verdi. "Antalyaspor’la anlaştım diye bir şey yok" diyen Yusuf Şimşek, "Şanlıurfa’da kazansaydık da bırakacaktım. Herkese teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin" diye konuştu.

Sık sık maaş alacaklarıyla gündeme gelen Yusuf Şimşek’in kulüpten 300 bin TL alacağının bulunduğu, Antalyaspor’a gitmek için 200 bin TL’den feragat ederek 100 bin TL’lik çek aldığı iddia edildi.
Yönetim cephesi ise Şimşek’e ateş püskürdü. "Herkes kendine yakışanı yapar" diyen 2’nci Başkan Azat Yeşil, şunları söyledi:

"Uzun süredir arayış içindeydi. Gitmek istediğini kapalı kapılar ardında değil, delikanlı gibi söylemeliydi. Antalyaspor’la Hami Mandıralı görevdeyken, geçen hafta anlaşmış. Fedakarlık lafla olmaz. Karşıyaka’da teknik direktör olarak prim yaptı. Daha play off savaşı devam ederken komutan savaşı terkedip karşı orduya geçti. Demek ki komutanlık meziyetleri yok. Bu hiç etik olmadı."

GAZİANTEP’TE YOLLAR KESİŞTİ


Karşıyakalılar Şanlıurfaspor deplasmanından sonra Gaziantep üzerinden İzmir’e dönerken, Gaziantep havaalanında Antalyaspor kafilesi ile karşılaştı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a yenilen Antalyaspor yöneticileri ile teknik direktör Yusuf Şimşek’in diyalogu, Karşıyakalı yöneticiler arasında manidar karşılandı. İzmir’e dönüşte Şimşek, yönetime istifasını verdi.

TEK ADAY ARSLAN

Karşıyaka, Yusuf Şimşek’in şok istifasının ardından ilk aday olarak Cihat Arslan’ı gündeme aldı. Yeşil kırmızılılarda 2012-13 sezonunda yaşanan mali ve idari sıkıntılara rağmen son haftaya kadar play off mücadelesi veren Arslan, geçen sezon tümü kendisi gibi Karşıyaka’da futbolcu olarak forma giyen Recep Umut, Ülken Durak, Fevzi Layiç’ten kurulu teknik ekibiyle İstanbul Başakşehir’i şampiyon yaptı. Şanlıurfaspor’dan 2 hafta önce ayrılan genç teknik adamın Brezilya’da olduğu öğrenildi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ